Συμπρωταγωνιστής του Ρουβά ξεσπά: «Σάκη Ρουβά είσαι ένας φελλός!» - Fanpage

Συμπρωταγωνιστής του Ρουβά ξεσπά: «Σάκη Ρουβά είσαι ένας φελλός!»

Ο συμπρωταγωνιστής του Σάκη Ρουβά στο Alter Ego, ο «Φίλιππος» της ταινίας σε ένα video που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες ξεσπά με αφορμή το σποτάκι του τραγουδιστή υπέρ του «ΝΑΙ».

Ο Κωστής Καλλιβρετάκης μέσα σε τρία λεπτά επιχειρεί να αποδομήσει τον πολιτικό λόγο του Ρουβά, την ώρα που βρίσκεται σε μια συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ελλάδα, στη Ρώμη.

Ο ηθοποιός κατηγορεί τον Ρουβά ότι έφτιαξε το σποτάκι για τα κανάλια και τα αφεντικά τους για να τους «ξεπληρώσει μια ολόκληρη καριέρα».

«Δεν ξέρω, ποιους συγκίνησες και ποιους επηρέασες με το βίντεο σου αλλά μου άρεσε ιδιαιτέρως όταν χρησιμοποίησες το α’ πληθυντικό. “Εμείς τα περάσαμε μαζί αυτά», δηλαδή εγώ κι εσύ υποφέραμε το ίδιο”», λέει ειρωνικά ο ηθοποιός.

O Κωστής Καλλιβρετάκης κλείνει το βίντεο εκτοξεύοντας προσωπικούς χαρακτηρισμους κατά του Σάκη Ρουβά: «Είσαι ένας φελλός. Ένας καραγκιόζης. Ένα φερέφωνο σε εντεταλμένη υπηρεσία. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ».

Η ανάρτηση στο προφίλ του ηθοποιού στο Facebook συνοδεύεται και από «αφιέρωση»:

«Για σένα Sakis. Σου ζητώ να κρίνεις με συναδελφική επιείκια τις τεχνικές ατέλειες και το αυτοσχέδιο κείμενο.
Πόσο λυπάμαι που ήμουν ανάμεσα σ’αυτούς που σε «ξέπλυναν» για πρώτη φορά».

Δείτε το video από τον λογαριασμό του ηθοποιού, που μέσα σε 12 ώρες έχει σχεδόν 27 χιλιάδες (!) shares:

Για σένα Sakis. Σου ζητώ να κρίνεις με συναδελφική επιείκια τις τεχνικές ατέλειες και το αυτοσχέδιο κείμενο. Πόσο λυπάμαι που ήμουν ανάμεσα σ'αυτούς που σε "ξέπλυναν" για πρώτη φορά.Grazie al direttore della fotografia Fortunato Leccese 🙂

Posted by Kostis Kallivretakis on Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Αφήστε το σχόλιο σας: