Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να χορέψει μαζί με τους κατοίκους ξένων χωρών. Το τελικό Αποτέλεσμα; Απλά απίστευτο! - Fanpage

Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να χορέψει μαζί με τους κατοίκους ξένων χωρών. Το τελικό Αποτέλεσμα; Απλά απίστευτο!

Ενώ η γλώσσα μπορεί να αποτελεί εμπόδιο μεταξύ των ανθρώπων, ένα πράγμα ξεπερνά όλες τις κουλτούρες. Ο χορός. Έτσι, ο Matt Bray αποφάσισε να αναλάβει ένα τεράστιο έργο και να αποδείξει ότι ο χορός μπορεί πράγματι να τους ενώσει όλους. Έκανε μια εφευρετική προσέγγιση για να το πετύχει αυτό.

1

Ο Matt πήρε το αυτοκίνητό του και ξεκίνησε ένα ταξίδι 10.000 μιλίων, οδικώς. Δημιούργησε ένα κανάλι στο YouTube που ονομάζεται ProjectOneLife και μέσα σε δύο μήνες συνάντησε 100 άτομα, που τους έμαθε έναν χορό του, χορογραφημένο στο τραγούδι «Gone» από τον JR JR. Ο Matt ταξίδεψε από πόλη σε πόλη και από μέρη με αγροτικές τοποθεσίες, μουσικά φεστιβάλ και άλλα σημεία. Αυτό σημαίνει, ότι τα σκηνικά πίσω από τις χορογραφίες αυτών των ανθρώπων ποικίλουν και προστίθενται μόνο στο τελικό βίντεο.

2

Αφού βιντεοσκόπησε όλους τους χορευτές, ο Matt τους συνένωσε όλους μαζί σε ένα μεγάλο βίντεο. Κάποιες από τις κινήσεις των χορευτών θα σας ενθουσιάσουν και τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους είναι ανεκτίμητα.

Είναι εκπληκτικό να βλέπεις ότι σε έναν κόσμο γεμάτο θλίψη και αρρώστια, υπήρχαν ξένοι που ήταν πρόθυμοι να χορέψουν με το Matt και να καταγραφούν για να τους δει όλος ο κόσμος. Δείτε το ακόλουθο βίντεο και θα ξετρελαθείτε!

Credit: ShareTap

Αφήστε το σχόλιο σας: