Τους είχε προειδοποιήσει να μην παρκάρουν μπροστά στο χωράφι του, αλλά αυτοί τον αγνόησαν. Τότε παίρνει το τρακτέρ και... - Fanpage

Τους είχε προειδοποιήσει να μην παρκάρουν μπροστά στο χωράφι του, αλλά αυτοί τον αγνόησαν. Τότε παίρνει το τρακτέρ και…

Σε μια μικρή φάρμα στη Κροατία, αυτός ο αγρότης έπρεπε να ξεπεράσει κάποια εμπόδια για να εργαστεί στο χωράφι του. Στο βίντεο που καταγράφτηκε, δείχνει πως το έκανε, υπερασπιζόμενος την ιδιοκτησία του. Όταν συνεχώς ασυνείδητοι ιδιώτες πάρκαραν στο χωράφι του, ο αγρότης έπρεπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. 

1

Ο αγρότης Pavao Bedekovic ζητούσε κάθε φορά από τους γείτονές του να ξεπαρκάρουν από την ιδιοκτησία σου, αλλά οι περισσότεροι τον αγνοούσαν. Σύντομα, ο άντρας συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να κάνει κάτι δραστικό. Έτσι με το τρακτέρ του όργωσε το χωράφι, όσο ήταν παρκαρισμένα αρκετά οχήματα.

2

Όταν οι θυμωμένοι ιδιοκτήτες κάλεσαν την αστυνομία, δεν μπορούσαν να του επιβάλλουν ποινικές κυρώσεις, καθώς ήταν δική του ιδιοκτησία. Αυτό θα πει εκδίκηση! Ο Pavao πήρε το παρατσούλι «κατσουφιασμένος αγρότης», αλλά ο ίδιος απλά προστάτευε αυτό που του ανήκει. Πιστεύετε ότι έκανε το σωστό; Δείτε τι έκανε στο βίντεο που ακολουθεί: 

Credit: LifeAspire

Αφήστε το σχόλιο σας: