Του πούλησε ένα σκουριασμένο μαχαίρι και νόμιζε ότι τον κορόιδεψε. Μόλις όμως δει αυτό το βίντεο, θα το μετανιώσει πικρά! - Fanpage

Του πούλησε ένα σκουριασμένο μαχαίρι και νόμιζε ότι τον κορόιδεψε. Μόλις όμως δει αυτό το βίντεο, θα το μετανιώσει πικρά!

Ένας Ιάπωνας χρήστης του YouTube με το όνομα Τζουν, μόλις απέδειξε πως για να γίνει ένα βίντεο εξαιρετικά γνωστό και πετυχημένο, χρειάζεται ένα σκουριασμένο μαχαίρι και αρκετό γυάλισμα. Το απροσδόκητα δημοφιλές (και παράξενα ικανοποιητικό) βίντεο, έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 4,1 εκατομμύρια επισκέψεις από τότε που δημοσιεύθηκε, μόλις 2 μέρες πριν.

Μόλις το δείτε και εσείς, θα καταλάβετε το λόγο. Ο άνδρας αγόρασε ένα παραδοσιακό μαχαίρι προς 3 δολάρια, αρκετά περισσότερο από όσο άξιζε με βάση την κατάστασή του. Ο Τζουν όμως ήταν αποφασισμένος να αξιοποιήσει στο έπακρο την αγορά του και για αυτό χρησιμοποίησε όλα του τα όπλα. Με αρκετά εργαλεία και όρεξη, κατάφερε να καθαρίσει, να ακονίσει και να επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση τη λεπίδα του μαχαιριού. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτο.

Μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι τη μεγάλη αλλαγή, στο παρακάτω βίντεο.

Credit: TilesTwra | BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: