Το Μεγαλύτερο Υπερφεγγάρι των τελευταίων 70 ετών θα να γίνει στις 14 Νοεμβρίου και θα σπάσει ΚΑΘΕ Ρεκόρ! - Fanpage

Το Μεγαλύτερο Υπερφεγγάρι των τελευταίων 70 ετών θα να γίνει στις 14 Νοεμβρίου και θα σπάσει ΚΑΘΕ Ρεκόρ!

Όσοι λατρεύουν να κοιτούν το φεγγάρι και τα αστέρια έχουν την τιμητική τους αυτό το μήνα, καθώς ένα πού σπάνιο και όμορφο φεγγάρι θα ανατείλει το απόγευμα της 14ης Νοεμβρίου. Θα είναι ένα γεγονός που έχει 70 χρόνια να συμβεί, όταν στις 25 Ιανουαρίου 1948 το φεγγάρι ήταν στην ίδια απόσταση με τη Γη!

Για να θεωρηθεί το γεγονός υπερφεγγάρι, σημαίνει πως ο συγχρονισμός, η τοποθεσία και η φάση του φεγγαριού πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Αρχικά, το φεγγάρι θα πρέπει να είναι σε πλήρη φάση και η τροχιά του να το έχει φέρει στο ένα σημείο όπου είναι πιο κοντά στη Γη.

Τελικά, αυτοί οι 2 παράγοντες θα πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα και να συμπίπτουν έτσι ώστε το φεγγάρι να ονομαστεί υπερφεγγάρι και αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί το Νοέμβριο. Ενώ όλα τα υπερφεγγάρια φαίνονται πιο μεγάλα σε μέγεθος από τα συνηθισμένα, αυτή τη φορά θα είναι πιο μεγάλο από ποτέ αφού θα είναι όσο πιο κοντά στη Γη γίνεται!

Σύμφωνα με τη NASA, όταν το φεγγάρι θα είναι τόσο κοντά μας, θα φαίνεται περίπου 14% μεγαλύτερο και 30% πιο φωτεινό. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θα θέλατε να χάσετε, οπότε σημειώστε στα ημερολόγιά σας πως την 14η Νοεμβρίου έχουμε αυτό το μαγικό γεγονός. Αστρολογικά μιλώντας, το υπερφεγγάρι αυτό θα ανατείλει στον Σκορπιό.

Αυτό θα φέρει μία πολύ δυνατή, διαρκή και ανθεκτική ενέργεια. Είναι έντονη, αλλά ωστόσο έχει ως σκοπό να ηρεμίσει τα πάντα. Έτσι, ότι φιλόδοξο και θριαμβευτικό έχει να κάνει με τον Σκορπιό, θα έρθει στο προσκήνιο και θα δημιουργήσει μια ζωντανή έκρηξη ενέργειας.

Εάν ασπαστείτε το υπερφεγγάρι και το καλωσορίσετε με αισιοδοξία, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να προκύψουν. 

Credit: sun-gazing.com

Αφήστε το σχόλιο σας: