Φαίνεται σαν μία Πισίνα γεμάτη Κόσμο. Ένα Παιδί όμως... Πνίγεται! Μπορείς να το Εντοπίσεις; - Fanpage
VIDEOS

Φαίνεται σαν μία Πισίνα γεμάτη Κόσμο. Ένα Παιδί όμως… Πνίγεται! Μπορείς να το Εντοπίσεις;

Σύμφωνα με το Consumer Product Safety Commission (CPSC), περίπου 364 μοιραία περιστατικά πνιγμού σε πισίνα σημειώθηκαν το 2012 σε παιδιά κάτω των 15 ετών.

Μόλις δείτε το παρακάτω βίντεο, θα καταλάβετε γιατί η δουλειά του ναυαγοσώστη είναι τόσο απαιτητική. Όσο και να προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε το παιδί που πνιγόταν, πριν ο ήρωας αυτός σπεύσει γι…


Σύμφωνα με το Consumer Product Safety Commission (CPSC), περίπου 364 μοιραία περιστατικά πνιγμού σε πισίνα σημειώθηκαν το 2012 σε παιδιά κάτω των 15 ετών.

Μόλις δείτε το παρακάτω βίντεο, θα καταλάβετε γιατί η δουλειά του ναυαγοσώστη είναι τόσο απαιτητική. Όσο και να προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε το παιδί που πνιγόταν, πριν ο ήρωας αυτός σπεύσει για να το σώσει, πραγματικά δε το βρήκαμε!

Η The Daily Mail μάλιστα αναφέρει πως το 50% των παιδιών που πνίγονται, βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων από τους γονείς τους ή άλλους ανήλικες.

Η ιστοσελίδα της CPSC, Pool Safely, μας δίνει μερικές απλές οδηγίες που όμως μπορούν να σώσουν ζωές:

– Μείνετε κοντά, να είστε σε εγρήγορση και να παρακολουθείτε: όπως θα δούμε και στο βίντεο, οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί σε κίνδυνο μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Μην παίρνετε τα μάτια σας από τα παιδιά σας ούτε στιγμή.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

– Μάθετε και εφαρμόστε πρώτες βοήθειες: πέρα από το να μάθουμε να κολυμπάμε, είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε να κάνουμε τεχνητή αναπνοή τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

– Να έχετε κατάλληλο εξοπλισμό: ακόμη και ένα απλό σωσίβιο μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories