10 Σημάδια στα Όνειρα σας που Δεν πρέπει με τίποτα να Αγνοείτε... - Fanpage

10 Σημάδια στα Όνειρα σας που Δεν πρέπει με τίποτα να Αγνοείτε…

Για αιώνες γοητευόμαστε από τα όνειρα και το νόημά τους. Από το τέλος του 19ου αιώνα, ειδικοί άρχισαν να καταλήγουν στο ότι με το να μελετάμε τα όνειρα, ανοίγουμε μια πόρτα στη συνείδηση και στον πνευματικό κόσμο.

Ωστόσο, υπάρχει ολόκληρη επιστήμη πίσω από το τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε. Μετά από έρευνες, κατέληξαν πως βλέπουμε τα όνειρα μας με τον ίδιο τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα όταν είμαστε ξύπνιοι.

Προκειμένου να αναλύσουμε τα όνειρά μας, πρέπει να μελετήσουμε επίσης και τι κάνουμε στην καθημερινότητά. Είναι τα όνειρα μια επανάληψη του τι ζήσαμε όσο ήμασταν ξύπνιοι;

Ή μήπως είναι ένα μήνυμα από αλλού; Τι σημαίνουν αυτά τα σύμβολα; Πώς μπορούμε να τα ερμηνεύσουμε για να πάρουμε το μήνυμα που είναι να μας δώσουν;

Δείτε 10 πράγματα που ποτέ δεν πρέπει να αγνοείτε στα όνειρά σας:

1. Το να πετάμε

Τέτοια όνειρα συχνά υποδηλώνουν την ανάγκη να πετύχουμε τις φιλοδοξίες μας. Πού πηγαίνετε; Έχετε δυσκολίες με το να κατευθύνετε τη ζωή σας;

2. Καταρράκτες

Το νερό συμβολίζει την αγνότητα και την κάθαρση. Είναι ένας πολύ καλός οιωνός και συμβολίζει νέο ξεκίνημα. Εάν δείτε όνειρο με καταρράκτες, ρωτήστε τον εαυτό σας: Ήταν μεγάλος ή μικρός καταρράκτης; Είναι σε μια ζούγκλα ή σε μια όμορφη παραλία; Πώς αντιλαμβάνεστε τα εμπόδιά σας;

3. Δόντια

Είναι πολύ συχνά τέτοια όνειρα. Δεν συμβολίζουν όλα τη γήρανση. Το να τραβάμε τα δόντια μας σημαίνει ότι κάτι μας ενοχλεί και πρέπει να το βγάλουμε, ενώ τα σάπια δόντια συμβολίζουν τον φόβο και το άγχος.

Το να δείτε ότι σας πέφτουν τα δόντια είναι από τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Συνήθως οφείλονται σε καταστάσεις που προκαλούν άγχος: μια νέα δουλειά, φόβος της απώλειας ή όνειρα που παραμένουν κρυφά.

4. Θάνατος

Τέτοια όνειρα είναι πιο συνηθισμένα από ότι νομίζουμε και συνήθως συμβολίζουν το τέλος μιας κατάστασης. Υπάρχει ο θάνατος του άγχους και του θυμού. Ο θάνατος μιας ιδέας που επιτρέπει τη γέννηση μιας άλλης. Ίσως επίσης να υποδηλώνει τρομακτικές αλλαγές στα συναισθήματά σας.

5. Εγκυμοσύνη

Τέτοια όνειρα συμβολίζουν μεγάλη εξέλιξη και αλλαγή.

6. Σπίτια

Όνειρα από σπίτια συμβολίζουν τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς σας. Ανάλογα με το είδος του σπιτιού ή των διαφόρων δωματίων, η ερμηνεία μπορεί να εμβαθύνει αρκετά. Μία σοφίτα συμβολίζει κρυμμένες αναμνήσεις, ενώ ένα υπόγειο το υποσυνείδητο και την διαίσθηση.

7. Χρήματα

Όνειρα με χρήματα μας βοηθάνε να έχουμε το αίσθημα της ευγνωμοσύνης όταν ξυπνάμε. Έχουν να κάνουν με την τύχη και το πως αντιλαμβανόμαστε την αξία μας.

Το να κερδίζουμε το λαχείο σημαίνει αλλαγή στον τρόπο ζωής μας,  ενώ το να δίνουμε χρήματα σημαίνει ότι φοβόμαστε την απώλεια.  Γενικά έχουν να κάνουν με τα συναισθήματά μας απέναντι στην αφθονία και την ευημερία

8. Μοιχεία 

Τέτοια όνειρα δείχνουν ορμές και πόθους που καταπιέζονται. Συμβολίζουν επίσης τον φόβο της απόρριψης και θέματα αυτοεκτίμησης.

9. Φωτιά

Η φωτιά έχει πολλές ερμηνείες ανάλογα το περιεχόμενο του ονείρου. Το να βλέπουμε φωτιά από απόσταση δείχνει πόθο και μεταμόρφωση, ενώ το να παίζουμε με τη φωτιά μπορεί να είναι μια προειδοποίηση. Εάν ονειρευτείτε ότι ανάβετε μια φωτιά, δείχνει καταπιεσμένο θυμό μέσα σας.

10. Γυμνό

Όνειρα που βλέπουμε τον εαυτό μας γυμνό είναι αρκετά συνηθισμένα. Έχουν να κάνουν με τον φόβο μας να εκτεθούμε. Εάν το όνειρο έχει κάποιον άλλο γυμνό, τότε συμβολίζει τη ‘γυμνή αλήθεια’ μιας κατάστασης. Μπορεί επίσης να σημαίνει την απώλεια σεβασμού. Το γυμνό έχει να κάνει επίσης με την αποδοχή των ψεγαδιών μας.

Αυτές εδώ είναι μόνο μερικές από τις ερμηνείες πάνω στον ονειρικό κόσμο. Τα όνειρα μπορούν να αναλυθούν με εκατομμύρια τρόπους αλλά μόνο αυτός που τα ονειρεύτηκε μπορεί  να καταλάβει το μήνυμα που θέλουν να του δώσουν. 

Credit: powerofpositivity.com

Αφήστε το σχόλιο σας: