14 Άντρες έβαλαν Ψεύτικο Στήθος για να Καταλάβουν ΠΩΣ νιώθουν οι Γυναίκες που Κουβαλάνε αυτό το επιπλέον Βάρος. - Fanpage

14 Άντρες έβαλαν Ψεύτικο Στήθος για να Καταλάβουν ΠΩΣ νιώθουν οι Γυναίκες που Κουβαλάνε αυτό το επιπλέον Βάρος.

Ας το παραδεχτούμε: είναι πολύ πιο εύκολο να είναι κάποιος άντρας, παρά γυναίκα. Αν και οι άντρες πεθαίνουν τέσσερα χρόνια πριν από τις γυναίκες, ζουν χωρίς τους πόνους περιόδου, έχουν μεγαλύτερο μισθό, δεν βιώνουν πόνους γέννας, ή το αίσθημα ενός σουτιέν να τους πιέζει.

Αλλά το τελευταίο πρόκειται να αλλάξει, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας PrimaDonna, ο Ignace Van Doorselaere, βάζει τους άντρες υπαλλήλους του να φοράνε ειδικά βαρίδια που προσομοιώνουν το μεγάλο μέγεθος στήθους για μια ολόκληρη μέρα στη δουλειά.

“Υπάρχει μονάχα ένας τρόπος ώστε ένας άντρας να συνειδητοποιήσει πως είναι ένα μεγάλο στήθος, και αυτό είναι να φορέσει βάρος που ζυγίζει 1-1,5 κιλό ανά στήθος. Αυτό είναι μεγάλο βάρος. Πονάει τον αυχένα, πονάει την πλάτη. Φανταστείτε να είστε γυναίκα και να κουβαλάτε αυτό το βάρος κάθε μέρα. Γι’ αυτό χρειάζεται καλή στήριξη. Η στήριξη είναι σημαντική. Όλοι στη PrimaDonna το γνωρίζουν αυτό,” αναφέρει ο Ignace Van Doorselaere.

Credit: good.is

Αφήστε το σχόλιο σας: