20 Τραγικά Λάθη σε ταινίες με Υπερήρωες που ποτέ ΔΕΝ Παρατηρήσατε - Fanpage

20 Τραγικά Λάθη σε ταινίες με Υπερήρωες που ποτέ ΔΕΝ Παρατηρήσατε

Φαίνεται ότι κάθε μήνα βγαίνει μια ταινία για κάποιον υπερήρωα. Και ποιος θα μπορούσε να έχει πρόβλημα μ’αυτό; Οι ταινίες αυτές είναι διασκεδαστικές με τις θεαματικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε αγαπημένους χαρακτήρες κόμικ.

Είναι δύσκολο να παρατηρήσεις τις μικρές λεπτομέρειες όταν η προσοχή σου είναι στραμμένη σε απίθανες σκηνές ανάμεσα σε υπερήρωες και κακούς. Γι’αυτό, θα σας δείξουμε εμείς όλα τα λάθη που πιθανόν να μην παρατηρήσατε στις ταινίες με υπερήρωες.

Πείτε μας στα σχόλια ποια ταινία είναι η αγαπημένη σας!

1. “The Dark Knight”: Η νοσοκόμα άλλαξε πολύ γρήγορα την λερωμένη μαξιλαροθήκη!

3

2. “Avengers: Age of Ultron”: Με ένα πιο κοντινό πλάνο, φαίνεται ότι η πληγή του Pietro δεν είναι και τόσο άσχημη. Δεν θα έπρεπε να είχε ζήσει;

4

3. “X-Men 3: The Last Stand”: Δεν έπρεπε να πάρει τόση ώρα στον Magneto να κατέβει από τον ουρανό. Σπαταλάς πολύ χρόνο, Magneto!

5

4. “The Amazing Spider-Μan”: Εμφανίζεται από το πουθενά ένα σκαμπό για να μπορέσει ο Peter να επιτεθεί στον Lizard.

6

5. “Watchmen”: Δεν περιμένατε να φοράει τακούνια ΚΑΙ να πολεμάει το έγκλημα, έτσι δεν είναι;! Πρέπει να είναι άνετη!

7

6. “Batman Begins”: Τι έχει κάτω από το σακάκι;

8

7. “Superman Returns”: Μια αλλαγή ρούχων είναι απαραίτητη όταν πρόκειται να σε σώσει ο Σούπερμαν.

9

8. “X-Men: First Class”: Δηλαδή το κέρμα μετακινήθηκε, αλλά η μητέρα του Magneto πέθανε όπως και να έχει; Είναι θλιβερό.

10

9. “The Dark Knight”: Ακόμα και ο Μπάτμαν δεν θα μπορούσε να καλύψει την απόσταση τόσο γρήγορα. Ποια είναι αυτή;

11

10. “The Amazing Spider-Man”: Είναι δύσκολο να επιλέξεις μια πόζα για να παραδοθείς.

12

11. “The Avengers”: Tony, είσαι καλά; Πως ζεις χωρίς να φοράς τον αντιδραστήρα σου;

13

12. “X-Men 2”:Ο Nightcrawler είναι εκεί πριν καν καταλάβεις ότι χρειάζεσαι την βοήθεια του.

14

13. “Spider-Man 3”: Το CGI πήγε στραβά. Έχει μπει το κεφάλι του Tobey Maguire πάνω σε ένα σώμα CGI. Γι’αυτό φαίνεται τόσο περίεργο και μεγάλο το πρόσωπο του!

15

14. “X-Men”: Ωχ! Δεν μπορεί να πηδήξει ψηλά μόνος του; Το “X-Men” χαλάει την μαγεία της ταινίας.

16

15. “Spider-Man”: Όταν ο Peter εξασκεί τις νέες του δυνάμεις, στην πραγματικότητα πηδάει ανάμεσα στα δύο κτίρια. Είναι φανερό από τα ρούχα που είναι απλωμένα.

17

16. “Fantastic Four”: Η λήψη αναστράφηκε για να φανεί ότι ο Johnny Storm έρχεται από τα αριστερά. Δείτε το ανεστραμμένο 4 στην στολή του.

18

17. “Ant-Man”: Τώρα θα γίνουμε λίγο φυτά. Όταν ο Scott περνάει σε υποατομικό επίπεδο, περνάει από ένα μόριο, το οποίο όμως είναι βασισμένο στο μοντέλο του Rutherford. Το μοντέλο του Bohr θεωρείται η πιο ακριβής απεικόνιση των μορίων.

19

18. “X-Men: Days of Future Past”: Το στάδιο της ταινίας φαίνεται να είναι στάδιο μπέιζμπολ. Είναι περίεργο, γιατί το 1973, η Ουάσιγκτον δεν είχε ομάδα μπέιζμπολ και μόνο ποδόσφαιρο παιζόταν στο στάδιο.

20

19. “The Incredible Hulk”: Ο Bruce Benner πρέπει να ήθελε πολύ αυτό το ρολόι, γιατί με κάποιο τρόπο άνοιξε το κουτί και το φόρεσε σε δευτερόλεπτα. Η μαγεία της ταινίας!

21

20. “Fantastic Four”: Όλοι ξέρουν ότι ο κόσμος φτιάχνει τα μαλλιά του μετά από ένα χωρισμό. Αυτή το έκανε επειδή ανακάλυψε ότι έχει υπερδυνάμεις. Στην ουσία το ίδιο είναι.

22

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: