30 Τραγικές Γυναίκες με τα ΠΙΟ απαίσια Φρύδια που έχετε δει. Ειδικά με την #25 θα σας καούν τα Μάτια! - Fanpage

30 Τραγικές Γυναίκες με τα ΠΙΟ απαίσια Φρύδια που έχετε δει. Ειδικά με την #25 θα σας καούν τα Μάτια!

Τα τελευταία χρόνια γίνεται χαμός με τα φρύδια. Όλοι φαίνονται να ανησυχούν για το πώς δείχνουν τα φρύδια τους. Όπως και με κάθε προσπάθεια να υιοθετήσουμε την τελευταία τάση της ομορφιάς, υπάρχουν και κάποιοι που το παρακάνουν.

Τεράστια και αφύσικα εμφυτεύματα στήθoυς, χείλη που έχουν υποστεί πολλές ενέσεις και ναι, φρύδια που έχουν χάσει τον έλεγχο!

Ποια είναι τα άκρα στα φρύδια; Φρύδια χτυπημένα με τατουάζ σε γάτες, φρύδια στο σχήμα του σήματος της Nike, φρύδια σχηματισμένα από κουκκίδες και πολλά ακόμα παράξενα!

Μερικές φορές πρόκειται για έναν αυτοκαταστροφικό κύκλο στον οποίο πιανόμαστε. Εθιζόμαστε στο να τα βγάζουμε, σε σημείο να μην μας μένουν καθόλου φρύδια, κι έτσι παίρνουμε έναν μαρκαδόρο και τα ξανασχεδιάζουμε!

Είναι συναρπαστικό να ξυπνάς και να έχεις αυτομάτως τέλεια σχηματισμένα φρύδια. Αλλά τι θα συμβεί μετά από 10 και βάλε χρόνια; Αυτά τα τατουάζ θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν. Άλλοι προσπαθούν να βρουν δημιουργικές λύσεις. Και πολλές από αυτές καταλήγουν άσχημα.

Το κλειδί για ωραία φρύδια είναι να βρείτε κάτι που να ταιριάζει με το πρόσωπο σας. Μπορεί να δείχνει ωραίο πάνω σε κάποιον άλλο, αλλά όχι και σε σας.

Βρείτε ποιος τύπος φρυδιών σας ταιριάζει και μείνετε σε αυτόν.

Πώς σας φάνηκαν;

Credit: dirtpost.com

Αφήστε το σχόλιο σας: