5χρονη έχει Ξετρελάνει τους Πάντες με την Μαγική της Φωνή. Μόλις την ακούσετε να Τραγουδάει, θα σας πιάσουν τα Δάκρυα! - Fanpage

5χρονη έχει Ξετρελάνει τους Πάντες με την Μαγική της Φωνή. Μόλις την ακούσετε να Τραγουδάει, θα σας πιάσουν τα Δάκρυα!

Η Celine Tam είναι μόλις 5 χρονών, αλλά κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για την τεράστια φωνή που βγήκε από το μικρό της στόμα. Τραγούδησε το  “You Raise Me Up” με τόσο πάθος και δύναμη που θα μπορούσε εύκολα να σταθεί δίπλα σε έναν ενήλικο.

Το κομμάτι αυτό έχει ηχογραφηθεί από πάνω από 100 διαφορετικούς καλλιτέχνες και αυτός που έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν ο Josh Groban, ο οποίος έκανε πολύ δημοφιλές το κομμάτι το 2003.

13

Τώρα, το κομμάτι αυτό παίζεται σε πολλές εκκλησίες, έχει ακουστεί στο Super Bowl, σε έναν εορτασμό της NASA και σε πολλές ακόμα περιπτώσεις. Τα λόγια του έχουν εμπνεύσει τις καρδιές πολλών ανθρώπων με τον καθένα να τους ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο.

14

Και αυτό ισχύει και στην εκδοχή της μικρής Celine Tam. Έκανε το κοινό να δακρύσει τραγουδώντας τα λόγια με όλη της τη δύναμη. Όλοι αναγνώρισαν πως το κορίτσι έχει τεράστιο ταλέντο και ήταν ευγνώμονες για την μοναδική στιγμή που έζησαν!

Θαυμάστε την στο βίντεο που ακολουθεί:

Πώς σας φάνηκε;

Credit: faithtap.com

Αφήστε το σχόλιο σας: