Αυτοί οι Αστυνομικοί Τιμωρήθηκαν για αυτό που έκαναν στον Κρατούμενο! Δεν μπορούμε να Πιστέψουμε πως τον Χτυπούσαν με... - Fanpage

Αυτοί οι Αστυνομικοί Τιμωρήθηκαν για αυτό που έκαναν στον Κρατούμενο! Δεν μπορούμε να Πιστέψουμε πως τον Χτυπούσαν με…

Ο 19χρονος Jordan Elias Norris, ήταν δεμένος σε μια καρέκλα και τρεις εκπρόσωποι του σερίφη από το Τενεσί των ΗΠΑ χρησιμοποίησαν επανειλημμένα ένα αναισθητικό πυροβόλο όπλο εναντίον του! Ένας αξιωματικός κρατούσε το πυροβόλο όπλο, ενώ οι άλλοι δύο περίμεναν και κοίταζαν. Αυτή δεν είναι η συμπεριφορά που περιμένει κανείς από τα μέλη της επιβολής του νόμου – και οι τρεις αξιωματικοί έχουν τεθεί σε διοικητική άδεια.

1

Η μήνυση υποστηρίζει ότι ο Norris είχε αναισθητοποιηθεί περισσότερες από 50 φορές, ενώ ήταν υπό κράτηση στη φυλακή του Cheatham County τον Νοέμβριο του 2016. Το παρακάτω βίντεο είναι μόνο ένα μέρος της κακοποίησης που υπέμενε ο Norris.

2

Ο Norris είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2016 και κατηγορούνταν για κατοχή απαγορευμένου όπλου, κατοχή αντικαρκινικού εξοπλισμού, κλοπή και κατοχή μαριχουάνας για μεταπώληση. Το όλο θέμα ξεκίνησε, όταν οι αξιωματικοί νόμιζαν ότι ο Norris θα επιτίθονταν σε έναν φυλακισμένο.

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: