Αυτή η γυναίκα τοποθετεί ένα καλσόν πάνω από το κεφάλι της και βάζει σκιά. Το αποτέλεσμα; Απίστευτο… - Fanpage

Αυτή η γυναίκα τοποθετεί ένα καλσόν πάνω από το κεφάλι της και βάζει σκιά. Το αποτέλεσμα; Απίστευτο…

Οι χειροποίητες στολές είναι ένας σίγουρος τρόπος για να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Λίγη δημιουργικότητα και επινοητικότητα μπορεί να κάνει θαύματα στο λουκ σου και υπάρχουν άπειρα βίντεο που μπορεί να σε βοηθήσουν. Στις μέρες μας τα πάντα είναι στη διάθεσή μας για να εμπνευστούμε το τέλειο λουκ.

Το συγκεκριμένο βίντεο σου δείχνει έναν εύκολο και μοναδικό τρόπο για να φτιάξεις μια στολή γοργόνας. Αλλά δεν περιορίζεται σ’ αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όποια στολή έχετε στο μυαλό σας. Η ειδικός ομορφιάς του YouTube Jackie Wyers μας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσουμε ένα διχτυωτό καλσόν και μια γυαλιστερή σκιά για να πετύχουμε ένα λουκ με λέπια. Μπορούν να το κάνουν όλοι, ακόμα κι αν δεν είναι ειδικοί στο μακιγιάζ. Το καλσόν λειτουργεί σαν στένσιλ και όταν το βγάλεις οι γραμμές που θα αφήσει μοιάζουν με τέλεια λέπια.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για στολή σαύρας, ψαριού, εξωγήινου, δράκου ή κάτι άλλο παρόμοιο. Συν ότι αν χρησιμοποιήσεις άλλο χρώμα σκιά μπορείς να δημιουργήσεις ένα πιο σκοτεινό και μοχθηρό αποτέλεσμα πιο κοντά στην τρομακτική πλευρά του Halloween. Ακόμη, το καλσόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το σώμα για να ζωγραφίσεις λέπια, δημιουργώντας μια πολύ περίπλοκη αλλά κουλ εμφάνιση!

Αυτό το βίντεο δεν δίνει συμβουλές μόνο για το πώς να χρησιμοποιήσεις το καλσόν, αλλά και οδηγίες για το μακιγιάζ της γοργόνας.

Το αποτέλεσμα είναι μυθικό και όμορφο, και φαίνεται σαν να χρειάστηκαν ώρες και το χέρι ενός ειδικού για να το φτιάξεις.

Το καλύτερο όμως είναι ότι δεν απαιτεί χρόνο ή ικανότητες! Ο καθένας μπορεί να το κάνει και να προσαρμόσει τα χρώματα και τις σκιές στις ανάγκες του.

Δες το και εμπνεύσου!


Παρακαλώ μοιράσου το με φίλους και την οικογένειά σου!

Αφήστε το σχόλιο σας: