Αυτό το σκυλί τράβηξε τον πατέρα μέσα στο νερό. Αυτό όμως που είδε να επιπλέει τον έκανε να καταρρεύσει! - Fanpage

Αυτό το σκυλί τράβηξε τον πατέρα μέσα στο νερό. Αυτό όμως που είδε να επιπλέει τον έκανε να καταρρεύσει!

Ο δύο ετών Alexander Kenny από το Coffs Harbour της Αυστραλίας, πρέπει να είχε έναν φύλακα άγγελο μαζί του.
Αλλά αυτός εδώ ο άγγελος φαίνεται να έχει 4 πόδια.

Ολόκληρη η οικογένεια βρίσκεται στο εξοχικό ενός φίλου όταν το μικρό ξανθό αγοράκι πέφτει μέσα στο νερό χωρίς να το δει κανείς. Το δίχρονο αγοράκι έχασε τις αισθήσεις του και άρχισε να βυθίζεται μέσα στο νερό. Το αγαπημένο τουw Staffordshire Μπουλ Τεριέ πήδηξε μέσα στο νερό και προσπάθησε να βγάλει το αγοράκι έξω από το νερό. Όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να το κάνει, έτρεξε αμέσως στο σπίτι και άρχισε να γαβγίζει σαν τρελό για να αποσπάσει την προσοχή του πατέρα του μικρού Alexander, τον David.

Facebook/Lisa Brockbank

Facebook/Lisa Brockbank

Οδηγεί λοιπόν τον πατέρα στο νερό, όπου και βλέπει τον άψυχο γιο του να επιπλέει. Πέρασε 27 λεπτά προσπαθώντας να επαναφέρει τον μικρό στην ζωή μέχρι που έφτασαν οι πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο στην Μπρίσμπεϊν. Εκεί έβαλαν τον μικρό Alexander σε τεχνητό κόμμα. «Οι γιατροί μας είπαν ότι μπορεί να μην μπορούσαμε να πάρουμε ποτέ τον γιο μας πίσω στο σπίτι. Και ακόμα και αν ξυπνούσε, πιθανώς θα είχε εγκεφαλικές βλάβες,» θυμάται η μητέρα του μικρού, η Linda. «Αυτό ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να ακούσει ένας γονιός.»

Facebook/Lisa Brockbank

Αλλά 48  ώρες μετά ο μικρός αγωνιστής εξέπληξε τους πάντες: Ο Alexander άρχισε να αναπνέει μόνος του και ξύπνησε από το τεχνητό κόμμα! Οι γιατροί δεν το πίστευαν, το πόσο γρήγορα ανάρρωσε αυτό το παιδί. «Είναι ένα θαύμα το ότι ξύπνησε τόσο γρήγορα και μόνος του χωρίς τυχόν μακροχρόνιες βλάβες,» λέει η μητέρα του. Ο Alexander μπορεί να ευχαριστήσει για την καλή του τύχη τον πατέρα του και την γρήγορη αντίδραση του σκυλιού τους, της Leala.

Facebook/Lisa Brockbank

Ο μικρούλης 2-ετών βρίσκεται τώρα με την οικογένεια του και αναρρώνει άψογα. Η Leala είναι πανευτυχής, τώρα που μπορεί να ξαναπαίξει με τον αγαπημένο της φίλο.»Αν δεν ήταν η Leala δεν θα είχαμε τώρα μαζί μας το μικρό αγοράκι μας.!» Η μητέρα του Alexander  είναι σίγουρη γι’αυτό!.

Facebook/Lisa Brockbank

Αφήστε το σχόλιο σας:
Don't miss