Είχε Κουραστεί από τα Μακρυά Μαλλιά της και Χρειαζόταν μια Αλλαγή. Όταν Δείτε την Εκπληκτική της Μεταμόρφωση θα Τρίβετε τα Μάτια σας! - Fanpage

Είχε Κουραστεί από τα Μακρυά Μαλλιά της και Χρειαζόταν μια Αλλαγή. Όταν Δείτε την Εκπληκτική της Μεταμόρφωση θα Τρίβετε τα Μάτια σας!

Ας είμαστε ειλικρινείς. τα μακρυά μαλλιά θέλουν πολύ φροντίδα, ειδικά εάν έχουν ταλαιπωρηθεί από τις βαφές. Πάρτε για παράδειγμα την 41χρονη Kerry. Έχει κουραστεί να φροντίζει το μακρύ της μαλλί σε τόσο μεγάλο βαθμό, που αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια του Christopher Hopkins, ενός ειδικού στις μεταμορφώσεις μαλλιών.

Αφού απαντήσει μερικές του ερωτήσεις, βγάζει την μπαντάνα της και αποκαλύπτει πως το μαλλί της είναι γκρι κοντά στην ρίζα. Φαίνεται πως έχει κουράσει πολύ τα μαλλιά της με τα χρόνια και πλέον δεν θέλει να τα ταλαιπωρεί. Αυτό που θέλει είναι να τα κάνει να λάμψουν χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποια βαφή.

Θέλει όμως να ξεχωρίζει και να νιώθει περήφανη για το κούρεμά της και όπως φαίνεται ο κομμωτής της είναι το ίδιο ενθουσιασμένος με εκείνη! Μετά από μερικές δεξιοτεχνικές κινήσεις του ψαλιδιού, το μαλλί της έχει αλλάξει εντελώς!

Δείτε στο βίντεο τα αποτελέσματα όπως και την αντίδραση του συζύγου της:

Πώς σας φάνηκε η μεταμόρφωσή της; Εσείς θα τολμούσατε κάτι τόσο δραστικό;

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: