Άκυρος Τύπος Πάει να Χτυπήσει το Βρέφος. ΠΡΟΣΕΞΤΕ την Αντίδρασή της Γάτας! - Fanpage

Άκυρος Τύπος Πάει να Χτυπήσει το Βρέφος. ΠΡΟΣΕΞΤΕ την Αντίδρασή της Γάτας!

Αν και οι σκύλοι έχουν συνήθως τη φήμη ότι είναι ένθερμα πιστοί στους ιδιοκτήτες τους, ένας ιδιοκτήτης γάτας αποφάσισε να τσεκάρει αν το κατοικίδιο του μοιάζει καθόλου με τους σκύλους.

Τράβηξε βίντεο τον εαυτό του να χτυπάει ελαφρά το κάθισμα αυτοκινήτου του μωρού και να επαναλαμβάνει τη φράση «κακό παιδί» ξανά και ξανά.

Πριν περάσει πολύ ώρα, η μαύρη γάτα αναλαμβάνει δράση, νευριασμένη που το αγαπημένο της μωρό δεχόταν επίθεση! Το τεστ αποδείχτηκε λίγο πιο οδυνηρό από ότι περίμενε ο ιδιοκτήτης, αλλά αυτό συμβαίνει όταν δοκιμάζεις την αγάπη μιας γάτας! Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.

Αν και η προσποίηση ακόμα κακοποίησης παιδιού είναι πολύ, αποδεικνύει κάτι πολύ σημαντικό – οι γάτες είναι μια χαρά κατοικίδια για τα παιδιά. Ο άντρας απλώς χτυπάει το κάθισμα του μωρού, ούτε που το ακουμπάει, αλλά η γάτα προφανώς δεν το ήξερε αυτό.

Τότε η γάτα ορμάει στον άντρα και του γρατζουνίζει το χέρι. Όταν ο άντρας συνεχίζει να χτυπάει το κάθισμα, η γάτα αναλαμβάνει δράση και ορμάει στο χέρι του. Το χέρι του πρέπει να πονούσε πολύ, αλλά άξιζε γι’ αυτή την τέλεια αντίδραση. Λάτρεις τον γατών, χαρείτε!

https://www.youtube.com/watch?v=euRbZTqJxQo

Credit: americanoverlook.com

Αφήστε το σχόλιο σας: