Έβαλαν την κάμερα να γράφει και ξεκίνησαν να χορεύουν. Τελικά κατέληξαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο... - Fanpage

Έβαλαν την κάμερα να γράφει και ξεκίνησαν να χορεύουν. Τελικά κατέληξαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο…

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία δύσκολη φιγούρα από το Dirty Dancing πριν τον γάμο τους αλλά κατέληξε στην εντατική. Η νύφη, Sharon Price και ο αρραβωνιαστικός της, Andy Price, έμειναν αναίσθητοι μετά την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μία σκηνή από την γνωστή ταινία.

23

24

Είχαν δει και οι δύο την ταινία του ’80 πάνω από 30 φορές και ήθελαν να κάνουν το διάσημο σήκωμα την μεγάλη μέρα. Σκέφτηκαν ότι θα ήταν κάτι διασκεδαστικό. Αλλά τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα όταν συγκρούστηκαν και ο Mr Price, 51, έπεσε λιπόθυμος.

25

26

Η Ms Price, 52, χτύπησε και αυτή και οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο του Bristol αφού οι συγγενείς κατάλαβαν πως το ζευγάρι δεν έκανε πλάκα για τα τραύματά του.

27

Η Ms Price  δεν μπορούσε να αναπνεύσει και το κεφάλι του Andy χτύπησε τόσο άσχημα που λιποθύμησε.

28

‘Όταν έτρεξα προς τον Andy για να με σηκώσει, απλά συγκρουστήκαμε. Αρχικά οι οικογένειές μας νόμιζαν πως κάναμε πλάκα αλλά σύντομα κατάλαβαν πως είχαμε όντως χτυπήσει.’

30

Η Ms Price πρόσθεσε: ‘Το μόνο που άκουγα ήταν οι νοσοκόμοι να λέμε πως συνεχώς λιποθυμούμε και συνερχόμαστε. Τα πόδια μας ήταν δεμένα και μας είχαν χωρίσει.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: