Η νεαρή Κοπέλα τραγουδά σαν Άγγελος και ο Πιανίστας δεν μπορεί να Ελέγξει τα Συναισθήματά του! - Fanpage
VIDEOS

Η νεαρή Κοπέλα τραγουδά σαν Άγγελος και ο Πιανίστας δεν μπορεί να Ελέγξει τα Συναισθήματά του!

Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε όταν ακούσετε τη φωνή αυτής της κοπέλας στο συγκεκριμένο τραγούδι. Σίγουρα, είναι μαγευτική.

Ίσως έχετε ακουστά τη νεαρή τραγουδίστρια Charice, που έχει κάθε δικαίωμα να γίνει αξιοσέβαστη στο είδος της. Ο θρύλος της μουσικής και διάσημος στιχουργός /παραγωγός David Foster ήταν ο μέντοράς της νεαρής και στο παρακάτω βίν…


Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε όταν ακούσετε τη φωνή αυτής της κοπέλας στο συγκεκριμένο τραγούδι. Σίγουρα, είναι μαγευτική.

Ίσως έχετε ακουστά τη νεαρή τραγουδίστρια Charice, που έχει κάθε δικαίωμα να γίνει αξιοσέβαστη στο είδος της. Ο θρύλος της μουσικής και διάσημος στιχουργός /παραγωγός David Foster ήταν ο μέντοράς της νεαρής και στο παρακάτω βίντεο θα τους δείτε μαζί στη σκηνή. Η Charice τραγουδά το γνωστό τραγούδι «All By Myself» σε μια πραγματικά εξαιρετική εκτέλεση.

Όπως μπορεί να επιβεβαιώσει κάθε τραγουδιστής, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί ένα ισχυρό φωνητικό εύρος. Όταν ακούσετε τη νεαρή θα καταλάβετε πως η κύριες επιρροές της είναι η Celline Dion και η Whitney Houston. Οι δυνατότητες της νεαρής τραγουδίστριας φτάνουν σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο που θα σας εντυπωσιάσουν.

Απλά περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα ώσπου η Charice να φτάσει στην κορύφωση του τραγουδιού με τις πολύ ψηλές νότες. Αυτό είναι ένα πραγματικό ταλέντο. Βλέποντας κανείς τον ίδιο τον David Foster έκπληκτο νιώθει δέος. Σίγουρα πρόκειται για μια εξαιρετικά, όμορφη και σουρεαλιστική εμπειρία.

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Credit: tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories