Κινδυνεύει να πνιγεί όταν ξαφνικά χτυπάει την επιφάνεια του νερού 3 φορές. Και τότε γίνεται το αδιανόητο - Fanpage

Κινδυνεύει να πνιγεί όταν ξαφνικά χτυπάει την επιφάνεια του νερού 3 φορές. Και τότε γίνεται το αδιανόητο

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα: παρολίγον πνιγμός. Αλλά αν βρεθείτε σε μια τέτοια κατάσταση, αυτό το κόλπο θα μπορούσε να σας σώσει κυριολεκτικά τη ζωή. Είτε έχετε πέσει μέσα σε νερό, ή αν θέλετε να σώσετε κάποιον από πνιγμό και χρειάζεται ένα σωσίβιο.

Το καλύτερο μέρος του κόλπου είναι ότι λειτουργεί αμέσως και το μόνο που χρειάζεστε είναι το παντελόνι που φοράτε.

1. Βγάλτε το παντελόνι σας πριν βουτήξετε στο νερό. Αν είναι ήδη πολύ αργά και κάποιος ήδη παλεύει μέσα στο νερό, μείνετε ήρεμοι και βγάλτε το παντελόνι σας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι το παντελόνι να είναι εντελώς βρεγμένο.

51

2. Στη συνέχεια, δέστε μεταξύ τους τα μπατζάκια με ένα διπλό κόμπο. Γυρίστε το, έτσι ώστε ο κόμπος να καταλήγει στο πίσω μέρος του λαιμού σας.

52

3. Αν το φερμουάρ είναι στραμμένο προς τα επάνω, θα πρέπει να το στρίψετε έτσι ώστε να είναι στραμμένο προς τα κάτω. Διαφορετικά, ο αέρας μπορεί να διαφύγει. Μην ξεχάσετε το φερμουάρ να είναι κλειστό!

53

4. Τώρα, το μόνο πράγμα που απομένει είναι να χτυπήσετε το νερό με την παλάμη σας. Ο αέρας ωθείται μέσα από το παντελόνι, και το κάνει να φουσκώνει δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο σωσίβιο. Επειδή το παντελόνι είναι βρεγμένο, ο αέρας δεν μπορεί να ξεφύγει τόσο γρήγορα.

54

5. Αν λυγίστε τα πόδια σας και ρυθμίσετε την ισορροπία σας, μπορείτε να επιπλέετε στο νερό, για κάποιο χρονικό διάστημα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε επίσης να περάσετε περισσότερο αέρα στο εσωτερικό.

55

6. Αυτό το σωσίβιο φτιάχτηκε από ένα απολύτως φυσιολογικό παντελόνι. Είναι απίστευτο, έτσι δεν είναι;

56

Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το κόλπο σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=6tKI5RTr6M8

Μπορεί να φαίνεται μια απελπιστική κατάσταση, αλλά αυτή η έξυπνη ιδέα δίνει μια λύση και σας δίνει μια πιθανότητα να παλέψετε.

Μοιραστείτε αυτό το πανέξυπνο τέχνασμα, που θα μπορούσε κυριολεκτικά να σώσει μια ζωή.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: