Πήγε στο γιατρό για το Συνηθισμένο Υπερηχογράφημα. Σοκαρισμένη Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε... - Fanpage
VIDEOS ΑΣΤΕΙΑ

Πήγε στο γιατρό για το Συνηθισμένο Υπερηχογράφημα. Σοκαρισμένη Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε…

Τα υπερηχογραφήματα χρησιμοποιούνται στην Αμερική από το 1940 και παρέχουν στους γιατρούς έναν μη επεμβατικό τρόπο για να κρυφοκοιτάξουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Ένα υπερηχογράφημα λειτουργεί στέλνοντας ηχητικά κύματα που είναι πολύ υψίσυχνα για να ακουστούν από ανθρώπινα αυτιά, που δημιουργούν μια εσωτερική εικόνα, συνήθως από βρέφη που βρίσκονται…


Τα υπερηχογραφήματα χρησιμοποιούνται στην Αμερική από το 1940 και παρέχουν στους γιατρούς έναν μη επεμβατικό τρόπο για να κρυφοκοιτάξουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Ένα υπερηχογράφημα λειτουργεί στέλνοντας ηχητικά κύματα που είναι πολύ υψίσυχνα για να ακουστούν από ανθρώπινα αυτιά, που δημιουργούν μια εσωτερική εικόνα, συνήθως από βρέφη που βρίσκονται ακόμα στη μήτρα της μητέρας τους.

Όλες οι έγκυες μητέρες συμβουλεύονται να κάνουν τουλάχιστον ένα υπερηχογράφημα για να τσεκάρουν την συνολική υγεία, το βάρος και τον σχηματισμό του μωρού τους.

Παρόλο που τα υπερηχογραφήματα χρησιμοποιούνται συχνά στην ιατρική, η θεία του κωμικού Jimmy Kimmels, Chippy, ήταν μία Αμερικανίδα που δεν είχε δει ποτέ της live υπερηχογράφημα. Όταν η κόρη της Micki έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, ο Jimmy και το video-επιτελείο του ήξεραν ότι είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την φάρσα της ζωής τους!

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories