Ο Μπαμπάς Βάζει το Κρύο Χέρι του Βρέφους Κάτω από την Κουβέρτα, όμως ΜΗΝ Πάρετε τα Μάτια σας από το Άλλο Χέρι του Μωρού! - Fanpage

Ο Μπαμπάς Βάζει το Κρύο Χέρι του Βρέφους Κάτω από την Κουβέρτα, όμως ΜΗΝ Πάρετε τα Μάτια σας από το Άλλο Χέρι του Μωρού!

Ο Gabriel Moore δεν μπόρεσε να σταματήσει να γελά, όταν είδε τι μπορούσε το μωρό του να κάνει καθώς κοιμόταν. Ήταν νύχτα όταν ο Gabriel και η σύζυγός του πήγαν για να ελέγξουν τον γιο τους Tyler στο δωμάτιό του.

Τον είδαν που αποκοιμήθηκε γρήγορα, αλλά όταν ο μπαμπάς άγγιξε το χέρι του, άρχισαν να συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Ήταν κάτι που ποτέ δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν. Ο Tyler κοιμόταν ειρηνικά, καθώς οι γονείς του άρχισαν να βιντεοσκοπούν την αστεία συμπεριφορά του.

1

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μπαμπάς απλά κατέβασε το χέρι του μωρού. Όταν το κατέβασε, το άλλο του χέρι σηκώθηκε ταυτόχρονα στον αέρα. Ήταν κάπως ρομποτικό, αλλά αυτό δεν ήταν το πιο συναρπαστικό πράγμα που έγινε. Όταν ο μπαμπάς κατέβασε το άλλο πια όρθιο χέρι του Tyler, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, καθώς το μωρό σήκωσε το άλλο του χέρι ξανά στον αέρα. Και όλο αυτό συνεχίστηκε… Ευτυχώς, το αστείο περιστατικό καταγράφτηκε από την κάμερα.

2

Παρακολουθήστε τις ξεκαρδιστικές κινήσεις του μωρού στο παρακάτω βίντεο!

Credit: LifeAspire

Αφήστε το σχόλιο σας: