Παγκόσμιο σοκ με το βίντεο ομαδικού βιασμού ανάπηρης κοπέλας στο Μαρόκο - Fanpage

Παγκόσμιο σοκ με το βίντεο ομαδικού βιασμού ανάπηρης κοπέλας στο Μαρόκο

Σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο έχει προκαλέσει το ερασιτεχνικό βίντεο από κινητό με τον ομαδικό βιασμό μια 18χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες μέσα σε λεωφορείο στο Μαρόκο.

Το βίντεο δείχνει τρεις νέους άντρες να γδύνουν την άτυχη κοπέλα, να τη θωπεύουν και εν συνεχεία να τη βιάζουν, ενώ εκείνη ουρλιάζει ζητώντας βοήθεια.

Το πιο τραγικό απ όλα είναι ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε εν κινήσει λεωφορείο, με τον οδηγό να μη σταματά και τους υπόλοιπους επιβάτες να μην την βοηθούν.

Έξι άνδρες προσήχθησαν από τις αρχές του Μαρόκου ως ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας, ενώ αναμένονται συλλήψεις και βαριές κατηγορίες.

Το περιστατικό αυτό καταδικάστηκε ευρέως από τους Μαροκινούς, ιδίως μετά από μια πρόσφατη αύξηση των περιπτώσεων βιασμού στη βορειοαφρικανική χώρα και την αύξηση των ποσοστών εγκληματικότητας.

Μάλιστα, ξέσπασαν μαζικές διαμαρτυρίες στις περισσότερες μαροκινές πόλεις την Τρίτη, μετά από εκτεταμένη αγανάκτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Αγκαντίρ, η Καζαμπλάνκα και το Ραμπάτ καταγγέλλουν τα περιστατικά βίας κατά γυναικών και τις σεξουαλικές επιθέσεις, ενώ ακτιβιστές συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους.

 Πηγή: ant1news.gr

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: