Πέφτει θύμα bullying από μία ομάδα εφήβων. Προσέξτε όμως τι κάνει ο τύπος στα αριστερά! - Fanpage

Πέφτει θύμα bullying από μία ομάδα εφήβων. Προσέξτε όμως τι κάνει ο τύπος στα αριστερά!

Το Bullying είναι πλέον παντού – είναι μία  πικρή αλήθεια, αλλά πιθανότατα έχετε συναντήσει νταήδες περισσότερες από μία φορές στη ζωή σας. Μεγαλώνοντας, ήμουν αμείλικτος ενάντια στο bullying.

Είχα κάποια παραπάνω κιλά και πολλοί το χρησιμοποιούσαν για να με χτυπήσουν. Έμαθα όμως πώς να τους αντιμετωπίζω και όταν είδαν ότι δεν κατάφερναν τίποτα, με άφησαν ήσυχο

Αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται να εξαφανιστούν, οπότε είναι σημαντικό να μάθετε να τους αντιμετωπίζετε. Στο βίντεο που ακολουθεί, μία ομάδα από νεαρούς άνδρες δώσαν μία παράσταση στο εμπορικό κέντρο για να δουν πώς θα αντιδράσουν οι περαστικοί στο bullying.

Βλέπετε ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Rossi να τον ενοχλούν οι συμπαίκτες του και να τον κοροϊδεύουν για τις ικανότητές του. Το εμπορικό κέντρο δεν έχει ιδέα ότι αυτό που βλέπουν είναι στημένο, αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τελικά τον προσέγγισαν.

Άμα δείτε κάποιον να πέφτει θύμα bullying, μη φοβηθείτε να μιλήσετε! Μόνο και μόνο να του πείτε ότι δεν είναι μόνος, μπορεί να κάνει μεγάλη αλλαγή στη ζωή του.

https://www.youtube.com/watch?v=ufThiMhX9Ls

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: