Βίντεο ΣΟΚ! Αστυνομικοί γρονθοκοπούν στο πρόσωπο ανυπεράσπιστη μητέρα ενώ ουρλιάζει για βοήθεια! - Fanpage

Βίντεο ΣΟΚ! Αστυνομικοί γρονθοκοπούν στο πρόσωπο ανυπεράσπιστη μητέρα ενώ ουρλιάζει για βοήθεια!

Μια μητέρα σπρώχτηκε στο έδαφος από αστυνομικούς και την γρονθοκοπούσαν στο πρόσωπο, ενώ τα μικρά παιδιά της παρακολουθούσαν, αφού την σταμάτησαν για παραβίαση ζώνης ασφαλείας.

27

Η Cindy Hahn, 40 ετών από την Valencia, μηνύει τον δήμο του Carlsbad και ένα πλήθος αστυνομικών μετά τη βίαια επίθεση εναντίον της στις 31 Ιουλίου 2013.
Είπε ότι το βίντεο καταγράφει την «χειρότερη μέρα της ζωής της», δείχνει την κραυγή της για βοήθεια καθώς ένας αστυνομικός της χτυπά στο πρόσωπο επανειλημμένα, ενώ ένας άλλος την ακινητοποιεί στο έδαφος.

28

Η Hahn λέει ότι τα δύο παιδιά της, ηλικίας 7 και 11, ούρλιαζαν καθώς παρακολουθούσαν από το αυτοκίνητο – και ο γιος της παραμένει ψυχολογικά τραυματισμένος.

«Το μόνο πράγμα για το οποίο θα μιλήσει σε μένα είναι ότι “δεν μπορούσα να σε προστατεύσω μαμά», δήλωσε στο CBSLA.com.

«Θα μπορούσα να βοηθήσω. Θα μπορούσα να τον έχω πάρει μακριά από σένα».

29

Σοκαρισμένη, η Hahn είπε σε έναν άνδρα που βρισκόταν κοντά όσα είπε ο αξιωματικός και στη συνέχεια εκείνος άρχισε να καταγράφει ένα βίντεο.

Δήλωσε ότι ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία αφού ο αστυνομικός συνέχισε να την βρίζει, αλλά στη συνέχεια εκείνος αποχώρησε.

Όμως, λίγο αργότερα, η ίδια ισχυρίζεται ότι ο ίδιος αστυνομικός την σταμάτησε και είπε ότι οφειλόταν σε παραβίαση ζώνης ασφαλείας.

30

Λέει ότι μέσα σε λίγα λεπτά, αναγκάστηκε να πέσει στο έδαφος και υποστηρίζει ότι τα πράγματα επιδεινώθηκαν όταν έφτασαν και άλλοι αστυνομικοί.

Το βίντεο δείχνει έναν τρίτο αστυνομικό να κρατάει τους μάρτυρες μακριά από την Hahn, η οποία τελικά στάθηκε στα πόδια της με τη βοήθεια ενός αξιωματικού.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, η Hahn έχει υποστεί μόνιμη απώλεια μνήμης και εγκεφαλικό τραύμα.

31

Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, ο εισαγγελέας του Σαν Ντιέγκο απέσυρε τις κατηγορίες κακουργήματος εναντίον της Hahn για αντίσταση κατά τη σύλληψη – πράγμα που ο δικηγόρος της Μαρκ Geragos λέει ότι οφειλόταν στο βίντεο.

Ωστόσο, εκείνη προχωρά με μήνυση λόγω της «παράλογης πράξης της αστυνομικής βαρβαρότητας» και θέλει οι αστυνομικοί που εμπλέκονται να απολυθούν και να τιμωρηθούν. Ισχυρίζεται ότι είπαν ψέμματα για το συμβάν ενώ βρίσκονταν υπό όρκο κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας της Hahn.

Ο πατέρας της Hahn ο Mike Dalton, ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί από το Αστυνομικό Τμήμα του San Fernando, δήλωσε ότι το περιστατικό δεν έπρεπε ποτέ να έχει συμβεί.

«Δεν υπήρχε καμία ανάγκη να την γρονθοκοπήσουν στο πρόσωπο», είπε.

Ένας εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Carlsbad, δήλωσε: «Η πόλη του Carlsbad προσβλέπει να φέρει αυτή την αγωγή ενώπιον των δικαστικών αρχών όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

«Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε μια πλήρη και λεπτομερή έκθεση των γεγονότων αυτού του περιστατικού σε μια δικαστική αίθουσα, και όχι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Αφήστε το σχόλιο σας: