Το μικροσκοπικό κοριτσάκι γονάτισε πάνω στη σκηνή, αλλά μόλις ξεκίνησε να χορεύει; Άφησε το κοινό με ανοιχτό το στόμα! - Fanpage

Το μικροσκοπικό κοριτσάκι γονάτισε πάνω στη σκηνή, αλλά μόλις ξεκίνησε να χορεύει; Άφησε το κοινό με ανοιχτό το στόμα!

Η Ella Dobler μπορεί να είναι μικρή, αλλά το ταλέντο της ξεπερνά την ηλικία της! Η Ella είναι μόλις τεσσάρων ετών – και παρά την ηλικία της, ξέρει ότι έχει το ταλέντο να φέρει στο σπίτι το πρώτο βραβείο!

Με χάρη, η Ella κατακτά τη σκηνή κατά τη διάρκεια του Εθνικού Διαγωνισμού Χορού Rainbow και είναι έτοιμη να εκτελέσει το χορευτικό της ζωής της! Ευτυχώς, η μαμά της είχε την κάμερα να τραβάει όλη την ώρα και αποφάσισε να μοιραστεί τις απίστευτες ικανότητες της κόρης της με τον κόσμο…

1

Όλοι όσοι ξέρουν την Ella, μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι αγαπούσε το χορό από τη στιγμή που πρωτοάκουσε μουσική. Ο ρυθμός μέσα της, ήταν κάτι που την ακολουθούσε συνεχώς και η αγάπη της για το χορό δεν έφυγε ποτέ. Κάθε μικρή κίνηση που έκανε η Ella, ήταν γεμάτη από διασκέδαση και ενθουσιασμό.

Με τα χρόνια, το ταλέντο της Ella άρχισε να βελτιώνεται και η οικογένειά της γνώριζε ότι είχε έρθει η ώρα να πάρει πιο σοβαρά τα μαθήματα χορού.

Σε ηλικία τεσσάρων ετών, η Ella συμμετείχε σε εθνικό επίπεδο και ανταγωνίζονταν μερικά από τα καλύτερα παιδιά χορευτές της χώρας. Η Ella θα έπαιρνε σίγουρα το πρώτο βραβείο!

Γι’ αυτό, δεν ήταν έκπληξη η εμφάνισή της στο Rainbow National Dance Competition.

2

Όταν η μουσική του «Heaven on Earth» ξεκινάει να παίζει, η Ella αρχίζει να περπατάει πάνω στη σκηνή και να κάθεται ήσυχα ενώπιον του ακροατηρίου! Τότε η μουσική εκρήγνυται ακριβώς όπως και οι εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις της!

Η Ella κινείται στη σκηνή σαν κύκνος και κάθε της κίνηση είναι όσο το δυνατόν πιο τέλεια! Δεν βλέπουμε κάθε μέρα ένα τεσσάρων ετών παιδί να χορεύει σαν έμπειρος επαγγελματίας!

Δίνει την αίσθηση ότι πήρε το πρώτο βραβείο!

3

Μετά το διαγωνισμό αυτό, η Ella συνέχισε να περνάει τις ημέρες της ταξιδεύοντας σε όλη τη χώρα με το χορευτικό της συγκρότημα, το New Level Dance Company. Στην πραγματικότητα, έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους χορού φέτος.

Είναι ξεκάθαρο ότι το ταλέντο της είναι κάτι που εκτιμούν πολύ οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η Ella θα πάει πολύ ψηλά με το πάθος που έχει για το χορό!

4

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

Credit: Sharetap

Αφήστε το σχόλιο σας: