Ένα αγοράκι πλησιάζει έναν αστυνομικό και του λέει κάτι στο αυτί! Η αντίδρασή του; Η καλύτερη... - Fanpage

Ένα αγοράκι πλησιάζει έναν αστυνομικό και του λέει κάτι στο αυτί! Η αντίδρασή του; Η καλύτερη…

Η Jill Becker Bays φωτογράφησε αυτόν τον αξιωματικό που έδεσε το παπούτσι του νεαρού αυτού αγοριού σε τοπικό εστιατόριο στο Τέξας, το Whataburger, και το μοιράστηκε στη σελίδα της στο Facebook. Η πρόθεσή της ήταν, είπε, να αναδείξει την γλυκιά αυτή πράξη του αστυνομικού.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής τους σε ένα πολύ γνωστό fast food της περιοχής, παρατήρησαν αυτό το μικρό αγοράκι να πλησιάζει συνέχεια προς το μέρος τους.

Κάποια στιγμή, από τις πολλές που ήρθε ο μικρός στο τραπέζι τους, ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι το κορδόνι του μικρού ήταν λυμένο. Χτύπησε το γονατό του, ο αξιωματικός, ώστε ο μικρός να ακουμπήσει το ποδαράκι του στο γόνατό του για να του δέσει το κορδόνι.

“Αξίζουν μια παγκόσμια υποστήριξη για όλα αυτά που κάνουν” ένας χρήστης του Facebook, σχολίασε.

 

During a visit to a local Texas Whataburger, Jill Becker Bays snapped this photo of a police officer tying a child's shoe. It quickly went viral.

 

She explained what prompted her to share the photo on her Facebook page along with an explanation of the chain of events.

 

Φυσικά, το Αστυνομικό Τμήμα του Χιούστον ήταν χαρούμενο να δει ένα από τα στελέχη του να κάνει αυτήν την μικρή πράξη καλοσύνης.

 

Of course the Houston Police Department was happy to see one of its officers doing this small act of kindness.

Αφήστε το σχόλιο σας: