Αυτή Η Γυναίκα Χώρισε και Γιόρτασε το Διαζύγιο της με μια Άγρια Φωτογράφηση Καίγοντας το Φόρεμα της! - Fanpage

Αυτή Η Γυναίκα Χώρισε και Γιόρτασε το Διαζύγιο της με μια Άγρια Φωτογράφηση Καίγοντας το Φόρεμα της!

Το ποσοστό των γάμων που καταλήγουν στο διαζύγιο συνεχίζει να ανεβαίνει. Περίπου το 50% όλων των γάμων στις ΗΠΑ καταλήγουν σε διαζύγιο ή σε χωρισμό και το 41% ​​των πρώτων γάμων τελείωσε πριν ο «θάνατος μας χωρίσει».

Έτσι, έχει νόημα μόνο ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν τα διαζύγια διαφορετικά – μερικοί άνθρωποι επιλέγουν ακόμη και να γιορτάσουν το διαζύγιό τους με μοναδικούς τρόπους. Πάρτε για παράδειγμα την  Katylynn Mokee απο το Ιλλινόις.

Η κοκκινομάλλα νεαρή γυναίκα αποφάσισε να βάλει φωτιά στο φόρεμά της αξίας 1.500 δολαρίων μετά τον χωρισμό της από τετραετή γάμο. Ενώ φορούσε το φόρεμα,το έριξε στα λασπώδη νερά πριν το πυρπολήσει.

Η Katlynn δήλωσε ότι η πράξη της καταστροφής του φόρεματος την έκανε να νιώσει «ελεύθερη» αφού πέρασε τέσσερα χρόνια σε έναν δυστυχισμένο γάμο.

Το ζευγάρι πέρασε 10 χρόνια μαζί, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων ετών τους ως σύζυγος και σύζυγος, προτού το κεφάλαιο κλείσει.

Η Katlynn έφτασε στον φωτογράφο της για να ολοκληρώσει το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του ζευγαριού. Είμαστε βέβαιοι ότι ήταν ένα μοναδικό αίτημα για τον φωτογράφο, ο οποίος συνήθως φωτογραφίζει την αγάπη που μοιράζονται μεταξύ τους δύο ανθρώποι.

Αφού έπαιζε γύρω στα λασπώδη νερά, η Katlynn έβγαλε το πολύτιμο φόρεμά της και του έβαλε φωτιά. Καθώς το φόρεμα έγινε στάχτη, έπινε ένα μπουκάλι κρασί με το εσώρουχο.

«Η σχέση μου δεν ήταν καλή, έτσι ήταν μια ανακούφιση για μένα να είμαι τελικά ελεύθερη», δήλωσε ανοιχτά η Katlynn.

Ήταν μια εύκολη απόφαση, φυσικά, δεδομένου ότι το ζευγάρι ήταν μαζί από τότε που ήταν στο γυμνάσιο. Η δαπάνη 10 ετών της ζωής σας με το ίδιο άτομο δεν είναι μικρό επίτευγμα, αν και το διαζύγιο είναι καλό να είναι απαλλαγμένο από κακές σχέσεις.

«Είμαστε μαζί από τότε που ήμουν 16 ετών και παντρεύτηκα για τέσσερα χρόνια», είπε. «Μεγάλωσα».

Η Katlynn και ο πρώην της μοιράζονται μια κόρη μαζί.

Η Katlynn απεικονίζεται κάτω φορώντας τώρα διάσημο γαμήλιο φόρεμά της που έχει αυξηθεί από τον καπνό.

Η ιδέα για την φωτογράφηση εμπνεύστηκε από την έρευνα του Trash the Dress – μια έννοια που αυξάνεται στη δημοτικότητα μεταξύ των  διαζυγίων, καθώς επίσης και των παντρεμένων ζευγαριών.

Η Katlynn αποφάσισε ότι ήθελε να κόψει το φόρεμά της και έπειτα να το κάψει,  πίνοντας ένα μπουκάλι κρασί και κάπνιζοντας ένα τσιγάρο.

«Έκανα μια μικρή έρευνα, αλλά όλες οι ιδέες ήταν δικές μου και αυτό ήταν ακριβώς ο τρόπος που ήθελα να το κάνω», είπε.

«Στην πραγματικότητα κατέληξε να είναι αρκετά σέξι», είπε, από τότε που απογυμνώθηκε σε ένα λευκό κορσέ και ταιριάζει με το λουρί.

«Ήταν σαν την εξέγερσή μου ενάντια στον γάμο, ο τρόπος μου να πω ότι ειμαι ελεύθερη. Βγήκαμε σε αυτή τη μικρή περιοχή με λάσπη και νερό και είχα ένα μπουκάλι κρασί και ένα δοχείο αερίου σε ένα καλάθι. »


«Λέρωσα με νερό το φόρεμά μου, έτσι ήταν πραγματικά βρώμικο, και στη συνέχεια άρχισα να το σχίζω. Έσπασα το μπουκάλι κρασί, το έβγαλα και στη συνέχεια έβαλα φωτιά. Έβλεπα να καίει ενώ ήπια το κρασί. »

Ενώ η φωτογράφηση μπορεί να φαίνεται ακραία σε μερικούς, η Katlynn το βρήκε να τη θεραπεύει και να ενδυναμώνει. Βοήθησε επίσης να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της, η οποία φυσικά αυξήθηκε μετά από το διαζύγιο.

«Ήταν πολύ απελευθερωτικό, συναρπαστικό και ενδυνάμωση», είπε.

Οι φωτογραφίες της Katlynn που φορούσε το νυφικό της για την ξεχωριστή της μέρα βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με την φωτογράφηση που έγινε τέσσερα χρόνια αργότερα.

Αν αναρωτιόταν τι έπρεπε να πει ο πρώην σύζυγός της γι ‘αυτό … θα είχε κακά συναισθήματα.

«Εκπλήχθηκε ότι επρόκειτο να το κάνει γιατί δεν της άρεσε πολύ», μοιράστηκε.

Στην πραγματικότητα, αφού του είπε τι σχεδιάζει να κάνει, προσφέρθηκε να γίνει μέρος των φωτογραφιών. «Εκείνος αστειεύτηκε ότι θα πρέπει να είναι μέσα του και θα μπορούσα να τον σφαλιαρίζω ή κάτι τέτοιο.»

Η Katlynn αρνήθηκε την προσφορά του, ήθελε αυτές τις φωτογραφίες για τον εαυτό της και ένιωσε την ανάγκη να συμπεριληφθεί σε αυτές. «Ήθελα να είμαι μόνο εγώ», είπε.

Όταν η Katlynn σχεδιάζει περίτεχνα φωτογράφηση όπου τραυματίζει το νυφικό της, είναι απλά μια συνηθισμένη γυναίκα που εργάζεται ως κομμωτήριο.

Έχει πάρει πολλές καλές ανατροφοδοτήσεις από το ‘σκουπίδια το φόρεμα’ σουτ. «Οι φίλοι μου σκέφτηκαν ότι ήταν τρομερό και είχα πολλά άτομα σε επαφή λέγοντας ότι θα ήθελαν να είχαν κάνει το ίδιο πράγμα.»

Στο τέλος της ημέρας, «ήμουν πολύ ευχαριστημένη από όλα αυτά και μου άρεσε ο τρόπος που εξελίχθηκε».

 

 

απο τη συντακτική ομάδα του fanpage/gr

Αφήστε το σχόλιο σας: