Δείτε ΠΩΣ εκπαιδεύουν τις Γυναίκες Αεροσυνοδούς στην Κίνα και θα μείνετε με το Στόμα Ανοιχτό! - Fanpage

Δείτε ΠΩΣ εκπαιδεύουν τις Γυναίκες Αεροσυνοδούς στην Κίνα και θα μείνετε με το Στόμα Ανοιχτό!

Αν έχει τύχει να πετάξετε ποτέ με κινέζικη αεροπορική εταιρεία, προσέξατε τις αεροσυνοδούς που σας σέρβιραν τον καφέ; Το όμορφο χαμόγελο τους και η ευθεία στάση του σώματος απαιτούν πολλές ώρες έντονης και αυστηρής άσκησης, που δεν είναι και πολύ εύκολο να τις πειθαρχήσουν.

Μοιραζόμαστε μαζί σας την καταπληκτική είδηση για το πώς οι κινέζικες αεροπορικές εταιρείες εκπαιδεύουν τις υποψήφιες αεροσυνοδούς.

1

Αυτές είναι σπουδάστριες του Κολεγίου της Πολιτικής Αεροπορίας του Σιτσουάν – μελλοντικές αεροσυνοδοί. Για να έχουν άψογο και όμορφο χαμόγελο, σφίγγουν με τα δόντια τους με ξυλάκια. Το περιοδικό στο κεφάλι δεν είναι τυχαίο: ισορροπώντας το, τα κορίτσια μαθαίνουν τη σωστή στάση σώματος.

2

Μια άλλη άσκηση είναι για την καλή στάση του σώματος: τα κορίτσια πρέπει να σταθούν έχοντας ένα μπουκάλι με μεταλλικό νερό στο κεφάλι τους για 3 λεπτά.

3

Οι υποψήφιες αεροσυνοδοί κρατάνε ένα φύλλο χαρτί Α4 ανάμεσα στα γόνατα, για να μάθουν πως να στέκονται.

4

Στα μαθήματα για την εθιμοτυπία δοκιμάζουν κυριολεκτικά κάθε θέση που μπορεί να γίνει αποδεκτή από τις αεροσυνοδούς κατά τη διάρκεια της πτήσης.

5

Η ασφάλεια εν ώρα πτήσης είναι επίσης πολύ σημαντική. Οι αεροσυνοδοί διδάσκονται πολεμικές τέχνες kung fu και τάε κβον ντο.

6

Ορισμένες τάξεις στις πολεμικές τέχνες γίνονται σε ανοιχτό χώρο και οι αεροσυνοδοί περνούν από αυστηρή στρατιωτική εκπαίδευση.

7

Οι κοπέλες μαθαίνουν να αμύνονται και να ακινητοποιούν πιθανό δράστη με όπλο. Η τελική εξέταση δεν είναι τόσο απλή: οι αεροσυνοδοί πρέπει να σπάσουν μια κεραμική πλάκα με το ένα χέρι με την πρώτη προσπάθεια.

8

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα μαθήματα στην εξουδετέρωση εισβολέων σε πραγματικό αεροσκάφος.

9

Αυτές οι όμορφες αεροσυνοδοί έχουν δεχτεί μακροχρόνια και σοβαρή προετοιμασία και σας υπόσχονται μια άνετη και ασφαλή πτήση.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: