Δείτε ΤΙ Μπορεί να Κρύβεται Πίσω από έναν Καθρέφτη Καφετέριας ή Ξενοδοχείου. Θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Δείτε ΤΙ Μπορεί να Κρύβεται Πίσω από έναν Καθρέφτη Καφετέριας ή Ξενοδοχείου. Θα σας Σοκάρει!

Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, πολλοί ανησυχούν για την Διαδικτυακή τους ασφάλεια, αλλά συχνά ξεχνούν για την ιδιωτικότητά τους στον πραγματικό κόσμο. Χάρη σε ένα περιστατικό που συνέβη στη πολιτεία του Τενεσί των ΗΠΑ, πολλοί σκέφτονται πριν κάνουν κάποια ενέργεια.

Ο 21χρονος Justin Jamar Wilson παραδέχτηκε την ενοχή του, όταν εγκατέστησε κρυφή κάμερα παρακολούθησης σε τουαλέτες ενός μπαρ στη πόλη Chattanooga. Η κάμερα περιείχε υλικό όχι μόνο από το μπάνιο όπου βρέθηκε, αλλά και από άλλες τουαλέτες της περιοχής.

Ο Wilson συνελήφθη και έκτοτε καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης, αλλά οι ντόπιοι κάτοικοι ανησυχούν για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα τους σε τουαλέτες και σε δημόσιες εγκαταστάσεις.

Δυστυχώς με την εξέλιξη της τεχνολογίας, εφευρίσκονται νέοι τρόποι για την παραβίαση της ιδιωτικότητας, όπως διπλοί καθρέφτες που μπορεί να κρύβουν κάμερες ή να παρακολουθεί κάποιος σε δημόσιες τουαλέτες και σε δοκιμαστήρια καταστημάτων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AWM, υπάρχουν τρόποι για να ελέγξετε τους καθρέφτες για παραβίαση της ιδιωτικότητας, από τον τρόπο που κρέμεται ο καθρέφτης. Αν ο καθρέφτης κρέμεται σε τοίχο, είναι πιθανόν να είναι ασφαλές, αλλά αν ο καθρέφτης καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο και δεν φαίνονται ορατές γωνίες, τότε ίσως κάτι να κρύβεται κάτι από πίσω του.

Αν δεν μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά, δοκιμάστε να τον χτυπήσετε με τα δάχτυλά σας. Αν ο ήχος ακούγεται κενός, τότε πιθανώς να κρύβεται κάποιο άνοιγμα στην άλλη πλευρά, όπου μπορεί να κρύβεται μια κάμερα.

Credit: AmericaNow

Αφήστε το σχόλιο σας: