Είχε βαρεθεί να βλέπει τους πελάτες του μπαρ να την πέφτουν στις σερβιτόρες. Η αντίδρασή του; Έγινε παγκόσμιο viral! - Fanpage

Είχε βαρεθεί να βλέπει τους πελάτες του μπαρ να την πέφτουν στις σερβιτόρες. Η αντίδρασή του; Έγινε παγκόσμιο viral!

Όταν μια μπάργουμαν ή σερβιτόρα φέρεται ευγενικά, συμβαίνει επειδή πληρώνεται για να το κάνει αυτό. Δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ελκύεται από σας. Αλλά κάποιοι πελάτες στο μπαρ The Beer Cellar στη πόλη Ντέβον της Αγγλίας, δε το καταλαβαίνουν αυτό και έτσι το μπαρ αποφάσισε να βάλει μια βοηθητική πινακίδα για να βοηθήσει τους πελάτες.

Η πινακίδα έγραφε:

Γιατί η γυναίκα ταμίας είναι ευγενική προς εσάς:

-Νιώθει ανεξέλεγκτη σεξουαλική έλξη προς σας.

-Επειδή στη κυριολεξία είναι η δουλειά της κρετίνε!

1

«Στην ουσία το εκτυπώσαμε όταν είχαμε ένα Σαββατοκύριακο με μεγάλη έξαρση σεξουαλικής παρενόχλησης πριν από 3 μήνες,» δήλωσε σε συνέντευξή της η μπαργούμαν Lauren Dew. Όταν ρωτήθηκε πως αντέδρασαν οι πελάτες στη πινακίδα, ανέφερε ότι «πολλοί γελάνε, το στηρίζουν.»

«Ένα ποσοστό πιστεύει ότι είναι λίγο προσβλητικό, πράγμα που είναι αστείο γιατί συνήθως προς αυτούς απευθύνεται.»

Η πινακίδα είναι δημιουργία της εικονογράφου Charlotte Mullin, που δήλωσε: «Ήθελα να το κάνω σαφές ότι το γυναικείο προσωπικό είναι ευγενικό επειδή πρέπει! Και φυσικά οι περισσότεροι από μας είναι καλοί άνθρωποι και θα ήταν ευγενικοί ούτως ή άλλως, αλλά σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι ψοφάμε για κάποιον! Προφανώς υπάρχει πίεση για να προσφέρεις καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες, και πολλοί το εκλαμβάνουν ως ρομαντικό ενδιαφέρον και γίνονται πιο τολμηροί.»

Credit: Distractify

Αφήστε το σχόλιο σας: