Θυμάστε το Κοριτσάκι που έπαιζε στις Διαφημίσεις της Pepsi την δεκαετία του '90; Δεν θα Πιστεύετε ΠΟΙΟΣ είναι ο Αδερφός της! - Fanpage

Θυμάστε το Κοριτσάκι που έπαιζε στις Διαφημίσεις της Pepsi την δεκαετία του ’90; Δεν θα Πιστεύετε ΠΟΙΟΣ είναι ο Αδερφός της!

Αν ήσασταν παιδί ή (ενήλικας) τη δεκαετία του ’90, τότε πιθανόν θα θυμάστε τις επικές διαφημίσεις της Pepsi. Στις διαφημίσεις αυτές έχει πρωταγωνιστήσει η Britney Spears, η Pink, ακόμα και η Cindy Crawford. Αλλά θυμάστε ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με κατσαρά μαλλιά και λακκάκια; Το κορίτσι της Pepsi υποδύθηκε η νεαρή ηθοποιός Hallie Kate Eisenberg και πιθανόν γνωρίζετε και τον διάσημο αδερφό της…

…είναι ο Jesse Eisenberg, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διάσημες ταινίες, όπως The Social Network και Η συμμορία των Μάγων.

 

Εδώ βλέπουμε την Hallie να παρευρίσκεται μαζί με τον αδερφό της στα βραβεία Τόνι πριν από μερικά χρόνια.

Και εδώ είναι η Hallie και ο Jesse την εποχή της διαφήμισης της Pepsi.

Αν και η Hallie είναι μικρότερη, φαίνεται όμως ότι η υποκριτική της καριέρα ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν του αδερφού της.

Μετά το διαφημιστικό, η Hallie πρωταγωνίστησε στις ταινίες: Ο άνθρωπος των δύο αιώνων, The Insider, και How to Eat Fried Worms.

Να πως είναι η Hallie τότε και τώρα.

12

Εξακολουθεί να είναι πολύ γλυκιά και χαριτωμένη και τώρα!

Εδώ τη βλέπουμε στο πρόσφατο Halloween με τον φίλο της Owen Danoff:

Δείτε το διαφημιστικό που πρωταγωνίστησε η Hallie μικρή:

Credit: Hellogiggles

Αφήστε το σχόλιο σας: