Πως περνούν την Μέρα τους οι "Γαλαζοαίματοι"; - 15 Καθημερινές Υποχρεώσεις της Βασιλικής Οικογένειας! - Fanpage

Πως περνούν την Μέρα τους οι “Γαλαζοαίματοι”; – 15 Καθημερινές Υποχρεώσεις της Βασιλικής Οικογένειας!

Όποτε η βασιλική οικογένεια είναι έξω, πάντα τους ακολουθούν φωτογράφοι.

1

Έτσι μαθαίνουμε το στυλ της Kate Middleton, καθώς αγοράζει τα ρούχα της από καταστήματα Gap ή Topshop.

2

Αλλά τι κάνει η βασιλική οικογένεια σε αυτές τις εκδηλώσεις; Ποια είναι η πραγματική τους δουλειά;

3

Η Βασίλισσα Ελισάβετ II είναι μια πολυάσχολη κυρία. Δεν παίζει όλη μέρα με τα σκυλιά της!

4

Από τότε που της δόθηκε ο τίτλος, η Βασίλισσα έχει επωμιστεί με τον ρόλο της έγκρισης των νομοθεσιών πριν εφαρμοστούν δημόσια.

5

Αλλά το ημερολόγιό της είναι γεμάτο με «βασιλικές υποχρεώσεις». Το 2015, η Βασίλισσα παρευρέθηκε σε 300 εκδηλώσεις.

6

Αυτό συμπεριλαμβάνει να πηγαίνει σε διαφορετικές χώρες για διπλωματικά ταξίδια, να πηγαίνει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, να τιμάει πολίτες και να υποδέχεται ηγέτες άλλων χωρών.

Θυμάστε όταν ο Εlton John πήρε τον τίτλο του«Sir» ή όταν η Helen Mirren έγινε «Dame» Η Βασίλισσα δίνει αυτούς τους τιμητικούς τίτλους.

7

Υπάρχουν τόσες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του έτους, που η υπόλοιπη οικογένεια πρέπει να βοηθάει. Ο πρίγκηπας William και η Kate επισκέπτονται άλλες χώρες εκ μέρους της Βασίλισσας, και ο σύζυγός της πρίγκηπας Φίλιππος παρίσταται σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπως και ο πρίγκηπας Κάρολος συχνά ταξιδεύει εξωτερικό.

8

Αλλά δεν κάνουν μόνο αυτά οι πρίγκηπες. Ο πρίγκηπας William και ο πρίγκηπας Harry υπηρετούν στο στρατό ως αξιωματικοί, αλλά κανείς τους δεν είναι ενεργός τώρα.

Οι εγγονές της Βασίλισσας, η πριγκίπισσα Beatrice εργάζεται σε γκαλερί και η πριγκίπισσα Eugenie είναι σύμβουλος επιχειρήσεων.

9

Όταν ο πρίγκηπας William δεν κάνει βασιλικά καθήκοντα ή δεν ασχολείται με τα παιδιά του, εργάζεται ως πιλότος σε ελικόπτερο-ασθενοφόρο.

10

Η Kate και ο πρίγκηπας Harry έχουν αφοσιωθεί στη στήριξη φιλανθρωπιών και οργανισμών που ασχολούνται με αυτό. Η Kate είναι επίσης πρεσβεύει αρκετές φιλανθρωπικές οργανώσεις

11

Credit: Diply

Αφήστε το σχόλιο σας: