Το τρειλερ της νέα σειράς με τον Τομ Χάρντι είναι πραγματικά καταιγιστικό. - Fanpage

Το τρειλερ της νέα σειράς με τον Τομ Χάρντι είναι πραγματικά καταιγιστικό.

Μετά το εκπληκτικό σερί “Locke”, “Mad Max: Fury Road” και “The Revenant”, ο ταλαντούψχος Tom Hardy επιστρέφει, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη, ως πρωταγωνιστής, αλλά και παραγωγός μιας νέας τηλεοπτικής σειράς εποχής, που θα συζητηθεί πολύ. Ο Tom Hardy διψά για εκδίκηση στο τρειλερ της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του BBC One, Taboo, που κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου και ήδη κατατάσσεται στις πιο πολυαναμενόμενες της νέας χρονιάς.

56

facebook

Με φόντο το Βικτωριανό Λονδίνο, ο ταλαντούχος ηθοποιός με το επιβλητικό παρουσιαστικό και το δυναμικό βλέμμα υποδύεται έναν περιηγητή που επιστρέφει στην Αγγλία από την Αφρική, για να εκδικηθεί εκείνους που έφαγαν την περιουσία του και σκότωσαν τον πατέρα του, όσο εκείνος θεωρείτο αγνοούμενος.

Δημιουργοί της σειράς είναι ο ίδιος ο Tom Hardy μαζί με τον Steven Knight (δημιουργό μεταξύ άλλων της σειράς “Peaky Blinders”, στη τελευταία σεζόν της οποίας συμμετείχε και ο Hardy), ενώ πίσω από την παραγωγή βρίσκεται ο Ridley Scott, εκείνος άλλωστε που ανέδειξε τον Βρετανό ηθοποιό το 2001, μέσα από την ταινία του “Black Hawk Down”.

Δείτε παρακάτω το (άκρως συναρπαστικό) trailer του “Taboo”, στο οποίο θα διακρίνετε και τους Michael Kelly (“House Of Cards”), Jonathan Pryce και Oona Chaplin (“Game of Thrones”). Δείτε το τρέιλερ

πηγη

Αφήστε το σχόλιο σας: