Το tweet του Κουτσόπουλου για την αποχώρηση του Χρήστου από το Masterchef ήταν ό,τι πιο συγκινητικό - Fanpage

Το tweet του Κουτσόπουλου για την αποχώρηση του Χρήστου από το Masterchef ήταν ό,τι πιο συγκινητικό

Και πάνω που το Twitter προσπαθούσε να ξεπεράσει την αποχώρηση του Παντελή από το Masterchef, άλλη μία «απώλεια» από το διάσημο μαγειρικό ριάλιτι οδήγησε πολλούς να δηλώσουν ότι «Το Masterchef μόλις τελείωσε για μένα».

Ο Χρήστος Μπάρκας, το καλό παιδί από τα Γιάννενα, ένας από τους καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού και κολλητός φίλος του «Παντέλου», όπως τον αποκαλούν τα social media, δεν τα κατάφερε στην χθεσινή αντιγραφή πιάτου και αποχώρησε από το Masterchef με τον Μανώλη να είναι τελικά εκείνος που περνάει στον μεγάλο τελικό.

Ίσως καμία άλλη αποχώρηση σε ελληνικό ριάλιτι να είχε ποτέ λιγότερη σημασία από αυτή, αφού ολόκληρο το Twitter και το τηλεοπτικό φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορεί πως «αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού», ο παίκτης που δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε, αυτός που προβλέπουμε πως θα κάνει την καλύτερη καριέρα χάρη στον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Άλλοι τον αποχαιρέτησαν με καρδιές και άλλοι με δάκρυα, πάντως σίγουρα όλοι τον αποχαιρέτησαν με στυλ και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – που στο χθεσινό επεισόδιο έκανε ξεχωριστή μνεία στην αξιοπρέπεια και το ήθος του, σχεδόν βουρκωμένος – τον αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο απ’ όλους.

Ο κριτής του Masterchef, γνωστός λάτρης της μουσικής και του ροκ, έκανε ένα ξεχωριστό tweet για τον παίκτη που τόσο αγαπήθηκε χρησιμοποιώντας έναν υπέροχο στίχο από ποίημα του Γιάννη Αγγελάκα: «Θα μείνουμε άνθρωποι κι ας χάσουμε». Και μας συγκίνησε όσο ποτέ ξανά.

πηγη

Αφήστε το σχόλιο σας: