Τότε και Τώρα: Έτσι είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από τον «Εξολοθρευτή», 26 Χρόνια Μετά! - Fanpage

Τότε και Τώρα: Έτσι είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από τον «Εξολοθρευτή», 26 Χρόνια Μετά!

Ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους μας, και κανείς δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια από τότε που βγήκε στους κινηματογράφους η ταινία επιστημονικής φαντασίας που επηρέασε τις επόμενες. Αναφερόμαστε στην ταινία «Ο Εξολοθρευτής» και σας παρουσιάζουμε πως ο χρόνος έχει αλλάξει τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν σε μια από τις καλύτερες ταινίες στο είδος της.

Arnold Schwarzenegger

1

2

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια του χρόνου κλείνει τα 70 και παραμένει ίνδαλμα σε ταινίες δράσης.

Michael Biehn

3

4

Ο Michael Biehn έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, αλλά ο ηθοποιός ανέφερε ότι ο ρόλος του Kyle Reese ήταν ο αγαπημένος του χαρακτήρας που έχει υποδυθεί.

Edward Furlong

5

6

Έτσι μοιάζει ο Edward Furlong σήμερα, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον John Connor. Ένα από τα μεγαλύτερα δυνητικά ταλέντα της δεκαετίας του ’90, αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ και άλλες ουσίες, και έκοψε απότομα τη καριέρα του.

Linda Hamilton

7

8

Η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Sarah Connor συνεχίζει την καριέρα της σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Αν και πλέον είναι εμφανή τα σημάδια του γήρατος στο πρόσωπό της, η ομορφιά της δεν έχει εξαφανιστεί.

Robert Patrick

9

10

Ο κακός εξολοθρευτής αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στη σειρά Scorpion series, και το βλέμμα του δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 20 χρόνια!

Nick Stahl

11

12

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον John Connor στον τρίτο Εξολοθρευτή το 2002, έχει αντιμετωπίσει για χρόνια τον εθισμό στα ναρκωτικά και δεν έχει αναλάβει καμιά δουλειά στον κινηματογράφο από το 2011.

Kristanna Loken

13

14

Ίσως ο πιο σeξυ χαρακτήρας που έχει περάσει από τις ταινίες Εξολοθρευτής. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και 10 χρόνια μετά τον Εξολοθρευτή 3, η ομορφιά της Kristanna παραμένει ίδια.

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: