Χιούμορ στα Χρόνια του Κορονοϊού: Αυτά είναι τα μέτρα προφύλαξης που θα Ανακοινώσει η Κυβέρνηση για το Πάσχα (Pics) - Fanpage

Χιούμορ στα Χρόνια του Κορονοϊού: Αυτά είναι τα μέτρα προφύλαξης που θα Ανακοινώσει η Κυβέρνηση για το Πάσχα (Pics)

 

Το παρόν άρθρο είναι χιουμοριστικό και μοναδικό σκοπό έχει να μας αποφορτίσει απο τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε!

Κανένα σενάριο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια κι όλα ειναι φανταστικά και χιουμοριστικά!

Απολαύστε Υπέυθυνα!

Τα κρούσματα του κορονοϊού και στην Ελλάδα έφτασαν τις πολλές δεκάδες και φαίνεται ότι αυτό που έμοιαζε μακρινό γεγονός πλέον αντιμετωπίζεται πολύ σοβαρά από τους κρατικούς φορείς που τόσο εμπιστευόμαστε. Εξάλλου η Ελλάδα έχει αποδείξει πόσο λογική είναι σαν χώρα όσον αφορά τη δημόσια υγεία της.

Εκεί που το υπουργείο υγείας δυσκολεύεται να λάβει μέτρα ή ακόμα χειρότερα να τα εφαρμόσει, υπάρχει ένας άλλος οργανισμός τον οποίο εμπιστεύεται όσο τίποτα άλλο ο μέσος ορκισμένος πιστός του και ακούσει στο όνομα Εκκλησία.

Τι και αν οι πιστοί προειδοποιήθηκαν να μη συναθροίζονται σε κλειστούς χώρους, τι και αν η ενημέρωση πως ο ιός επηρεάζει περισσότερο ανθρώπους ευπαθών ομάδων και κυρίως ηλικιωμένους, οι πιστοί απέδειξαν ότι γράφουν τις προειδοποιήσεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Οπότε η κυβέρνηση αποφάσισε να μην παίξει με τα χριστά ήθη και εν όψη Πάσχατος προσάρμοσε τις οδηγίες προφύλαξης των πιστών από τον κορονοϊό σύμφωνα με τις επιταγές που ορίζουν τα πασχαλινά έθιμα.

Τα μέτρα αυτά που ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας ήρθαν σε συνεργασία με τη Νίκη Κεραμέως και ακολουθούν αναλυτικά:


Το ψήσιμο των αρνιών θα γίνεται παρουσία παπά που θα κρατάει εικόνες των Αγιών μας προστατεύοντας όλους όσους απλώνουν το άπλυτο χεράκι τους να φάνε λίγη ξεροψημένη πετσούλα και να γλείψουν μετά τα δαχτυλάκια τους.


Τα ασημικά που σερβίρεται η Θεία Κοινωνία θα ενισχυθούν με προϊόντα αντιβακτηριδιακής δράσης για τους πιστούς που δεν είναι και τόσο πιστοί και έχουν ακόμα λίγες αμφιβολίες.

Όλοι οι πιστοί θα πρέπει να αντικαταστήσουν το ψωμί ή το τσουρέκι του Πασχαλινού τραπεζιού με το επίσημο διαβασμένο αντίδωρο της εκκλησίας, εγκεκριμένο από το υπουργείο υγείας.

Τα πασχαλινά αβγά θα βαφτούν φέτος σε αντικορονοϊκές αποχρώσεις, με σχέδια που θα εμποδίζουν την εξάπλωση του ιού ακόμα και στο πιο ισχυρό τσούγκρισμα.

Μόνο οι διαβασμένες λαμπάδες που θα φέρουν την υπογραφή γνησιότητας του Πέτρου Γαϊτάνου θα πωλούνται έξω από τους ναούς, με τον ίδιο τον τραγουδιστή να αναλαμβάνει υφυπουργός αντιμετώπισης του Covid 19.

O Βασίλης Κικίλιας θα υπογράψει συγκεκριμένο κονδύλι για την αγορά ειδικών μασκών για όλα τα μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Κανένας ιερέας απροστάτευτος από τα φτερνίσματα των γιαγιάδων.


Ειδικές στολές προστασίας για τις 15 ημέρες διακοπών θα μοιράσει η Νίκη Κεραμέως, βοηθώντας τους μικρούς μαθητές να περάσουν και αυτοί υγιείς τις διακοπές τους.

Αφήστε το σχόλιο σας: