Όταν ο Τραμπ μπήκε στο Air Force One έκανε ΚΑΤΙ Τραγικό, σπάζοντας μια Παράδοση που θέλει όλους τους Προέδρους να.. - Fanpage

Όταν ο Τραμπ μπήκε στο Air Force One έκανε ΚΑΤΙ Τραγικό, σπάζοντας μια Παράδοση που θέλει όλους τους Προέδρους να..

Καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο Marine One και στο προεδρικό αεροσκάφος Air Force One για το πρώτο του ταξίδι ως πρόεδρος, εξέπληξε πολλούς σπάζοντας μια άλλη μακροχρόνια παράδοση: να γυρίσει και να χαιρετήσει. 

Στις 26 Ιανουαρίου, ο Τραμπ ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει από την στρατιωτική βάση Andrews στην Φιλαδέλφεια, όταν έκανε μια απροσδόκητη κίνηση, ή έλλειψη αυτής, αναφέρει η Daily Mail.

Όταν έφτασε στη Φιλαδέλφεια, ο Τραμπ όντως χαιρέτησε και χαμογέλασε στους πολίτες που περίμεναν σε απόσταση ασφαλείας για να τον χαιρετήσουν.

Παρόλα αυτά, το περιστατικό προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1

2

Κάποιοι δήλωσαν ότι ο Τραμπ παραείναι απασχολημένος για να θυμηθεί κάτι τέτοιο, ενώ άλλοι θεωρούν ότι δείχνει έλλειψη σεβασμού εκ μέρους του.

 

3

4

Κάποιος άλλος χρήστης σχολίασε: «Η μεταφορά του προέδρου με το Air Force One είναι υποβίβαση για τον Τραμπ. Το αεροπλάνο του Τραμπ έχει χρυσή διακόσμηση και όλοι πρέπει να βγάλουν τα παπούτσια τους πριν επιβιβαστούν. Σίγουρα το Air Force One είναι φοβερό αεροπλάνο, αλλά όχι αυτό που έχει συνηθίσει ο Τραμπ!»

Οι υποστηρικτές του Τραμπ γρήγορα τον υπερασπίστηκαν, λέγοντας ότι είναι η πρώτη φορά που επιβιβάστηκε στο προεδρικό αεροπλάνο και κατηγόρησαν τον Ομπάμα ότι δεν χαιρετούσε από το ελικόπτερο Marine.

5

6

7

8

9

Credit: Americanow

Αφήστε το σχόλιο σας: