10 Επτασφράγιστα Μυστικά για το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» που ελάχιστοι Γνώριζαν μέχρι σήμερα. Το 6ο δείχνει την Αξία της Σειράς! - Fanpage

10 Επτασφράγιστα Μυστικά για το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» που ελάχιστοι Γνώριζαν μέχρι σήμερα. Το 6ο δείχνει την Αξία της Σειράς!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από το να παρακολουθεί κανείς την κλασική τηλεοπτική σειρά «Μικρό Σπίτι στο λιβάδι».

Η σειρά έτρεχε για εννέα σεζόν μεταξύ 1974-1982. Υπάρχουν όμως μερικά μυστικά για τη σειρά που συναρπάζουν. Δείτε 10 ενδιαφέροντα μυστικά παρακάτω:

1

1. Η Laura και η Mary δεν ήταν αγαπημένες

2

Η Melissa Gilbert και η Melissa Anderson, δεν ήταν ποτέ πραγματικά δεμένες. Ακόμα και χρόνια μετά το τελείωμα της σειράς, δεν τα βρήκαν ποτέ.

2. Τα μαλλιά του Pa, δεν ήταν αληθινά

3

Τα μαλλιά του έπρεπε να δείχνουν «πιο τραχιά». Τα γκρίζα μαλλιά του δεν βοηθούσαν.

3. Στην ηλικία των 15, η ηθοποιός που έπαιζε τη Laura δεν ήταν έτοιμη για το πρώτο της φιλί

4

Υποτίθεται ότι θα φιλούσε τον αγαπημένο της Maley, αλλά ήταν πολύ νευρική. Έτσι, αποφάσισε να τον φιλήσει στο μάγουλο. Όταν τελικά έκανε το φιλί της ταινίας, έπρεπε να παρευρίσκονται συνοδοί λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας.

4. Η ηθοποιός που παίζει τη Nellie θα έπαιζε τη Laura.

5

Αρχικά έκανε οντισιόν για τη Laura, στη συνέχεια την αδελφή της Mary. Μετά την προσέλαβαν να παίξει τη Nellie, επειδή ήταν πολύ καλή στο να φέρεται άσχημα.

5. Ο Michael Landon ήθελε να επιδεικνύεται

6

Ήταν πολύ περήφανος για τους μυς του και δεν έχανε ευκαιρία να βγάζει το πουκάμισό του. Είχε όμως ένα θέμα με το ύψος του, για αυτό φορούσε «4 πλατφόρμες» για να φαίνεται ψηλότερος.

6. Μεγάλα αστέρια ξεκίνησαν την καριέρα τους από εκεί

7

Το μικρό αγόρι στα αριστερά είναι ο Jason Bateman! Δύο άλλα μεγάλα αστέρια που ξεκίνησαν από εκεί, είναι οι Shannen Doherty και Sean Penn.

7. Το δείπνο τους ήταν πάντα συγκεκριμένο

8

Η KFC χρησιμοποιήθηκε σε πολλές σκηνές δείπνου. Επίσης, σε άλλα γεύματα χρησιμοποιήθηκε πολύ η μάρκα Dinty Moore stew βόειου κρέατος.

8. Η Melissa Gilbert, μεγάλωνε πολύ γρήγορα για τους παραγωγούς, έτσι προσπάθησαν να το επιβραδύνουν

9

Οι παραγωγοί έκρυβαν το στήθος της για να συνεχίζει να δείχνει νεότερη.

9. Τα μαλλιά της Nellie δεν ήταν και τόσο τέλεια

10

Άλλη μια περούκα! Οι μπούκλες, έπρεπε να συγκρατούνται στη θέση τους με ένα μεταλλικό χτένι και αιχμηρές φουρκέτες που έσκαβαν το τριχωτό της κεφαλής της ηθοποιού, με αποτέλεσμα μερικές φορές να αιμορραγεί.

10. Ο Landon έκανε τα παιδιά να κλαίνε

11

Το έκανε για να τα βοηθήσει. Σε πολλές σκηνές τα παιδιά έπρεπε να υποδύονται ότι κλαίνε, αλλά δεν ήταν εύκολο για αυτά. Κάθε φορά, έκλαιγε πρώτα ο ίδιος λέγοντας στα παιδιά «Ξέρετε πόσο σας αγαπώ;» και μετά έκλαιγαν μια χαρά.

Credit: Shared

Αφήστε το σχόλιο σας: