10+1 Κρυφά Μηνύματα σε Πασίγνωστες Ταινίες που ΚΑΝΕΙΣ μας δεν είχε Προσέξει. Του Μάτριξ θα σας Κάνει να Κολλήσετε! - Fanpage

10+1 Κρυφά Μηνύματα σε Πασίγνωστες Ταινίες που ΚΑΝΕΙΣ μας δεν είχε Προσέξει. Του Μάτριξ θα σας Κάνει να Κολλήσετε!

Ο κινηματογράφος είναι η τέχνη της ψευδαίσθησης. Πολλοί σκηνοθέτες, συχνά ενσωματώνουν κρυφά μηνύματα στις ταινίες τους, με σκοπό να αναφέρουν άλλες ταινίες, βιβλία ή φαινόμενα.

Έχουμε συλλέξει και σας παρουσιάζουμε, τα 11 καλύτερα υπονοούμενα των πιο δημοφιλών ταινιών. Θα εκπλαγείτε με το πόσα υπάρχουν σε μερικές από τις αγαπημένες σας ταινίες, κινούμενα σχέδια και σειρές.

Ιντιάνα Τζόουνς: Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού

1

Τα R2-D2 και C-3PO ανδροειδή από τις ταινίες του αρχικού «Star Wars», απεικονίζονται σε Αιγυπτιακά ιερογλυφικά γραμμένα στους τοίχους ενός αρχαίου ναού.

The Simpsons

2

Όλοι οι χαρακτήρες των Simpsons, έχουν μόνο 4 δάχτυλα σε κάθε χέρι, ενώ ο Θεός και ο Ιησούς στην ταινία, είναι οι μόνοι χαρακτήρες με πέντε δάχτυλα.

Fight Club

3

Ένα ποτήρι με καφέ από τα Starbucks, εμφανίζεται στις περισσότερες σκηνές της ταινίας.

To κουρδιστό πορτοκάλι

4

Ο Stanley Kubrick τοποθέτησε τον αριθμό «2001» σε ένα ράφι στο δισκάδικο, με σκοπό να διαφημίσει τη δική του ταινία «2001: A Space Odyssey».

Αλαντίν

5

Αν παρακολουθήσετε το καρτούν προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι η τίγρης της Jasmine, γνωστή ως Rajah, σε μια σκηνή φοράει τα αυτιά του Mickey.

Breaking Bad

6

Στην αρχή της σειράς, ο Walt βγάζει το παντελόνι του στην έρημο. Προς το τέλος της σειράς, όταν επιστρέφει στην έρημο, το παντελόνι του είναι ακόμα εκεί.

Μαχητές των δρόμων: Ληστεία στο Ρίο

7

Το πλήρες όνομα του Han, είναι Han Seoul-Oh, όμοιο με το όνομα ενός από τους σημαντικότερους χαρακτήρες του Star Wars.

Star Trek

8

Ένα ανδροειδές R2-D2, εμφανίζεται επίσης και στην ταινία «Star Trek».

Tron (1982)

9

Η ταινία «Tron» κυκλοφόρησε από την Walt Disney Studios. Αυτός είναι και ο λόγος που σε μια σκηνή μπορείτε να διακρίνετε τον Μίκυ Μάους.

The Matrix Reloaded

10

Οι περισσότερες πινακίδες στο «Matrix», αναφέρονται σε στίχους της Βίβλου, οι οποίες αντιστοιχούν στο κεφάλαιο του Δανιήλ 2:03: «Έχω ένα όνειρο που με απασχολεί και θέλω να μάθω τι σημαίνει».

Futurama

11

Υπάρχει μια σκηνή στην τηλεοπτική σειρά, όπου μπορείτε να δείτε το κεφάλι του Eric Cartman, ενός χαρακτήρα μιας άλλης δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων, του «South Park».

Credit: Brightside

Αφήστε το σχόλιο σας: