Αυτό θα πει ΤΥΧΗ..! 11 Απίστευτες Ιστορίες Ανθρώπων που έγιναν Εκατομμυριούχοι ψάχνοντας μέσα στα Σκουπίδια. - Fanpage

Αυτό θα πει ΤΥΧΗ..! 11 Απίστευτες Ιστορίες Ανθρώπων που έγιναν Εκατομμυριούχοι ψάχνοντας μέσα στα Σκουπίδια.

Μερικές φορές σε ένα σωρό από άχρηστα σκουπίδια ή σε πώληση μεταχειρισμένων, μπορείτε να βρείτε καταπληκτικά πράγματα που κοστίζουν μια περιουσία. Και ενώ οι κυνηγοί θησαυρών αναζητούν σπάνια αντικείμενα, σε μερικούς τυχερούς καταλήγουν τα ίδια τα αντικείμενα από καθαρή σύμπτωση ή τύχη. Μάθετε περισσότερα στις παρακάτω ιστορίες:

11. Αφίσα ταινίας

1

Σε παζάρι του Summerville, η Laura Stoufer αγόρασε ένα αντίγραφο μιας αφίσας παλιάς ταινίας και στο σπίτι την διαχώρισε από το χαρτόνι της. Μέσα υπήρχε μια αφίσα της ταινίας «Όλα ήσυχα στο Δυτικό Μέτωπο», η οποία εκτιμάται στις 20 χιλιάδες δολάρια.

10. Vintage ρολόι Jaeger-LeCoultre

2

Σε ένα μικρό κατάστημα στο Φοίνιξ, ο Zach Norris κατάφερε να αγοράσει σπάνιες αντίκες ρολόγια Jaeger-LeCoultre του 1959 για 6 δολάρια. Αργότερα τα πούλησε για 35 χιλιάδες δολάρια.

9. Κάρτα του μπέιζμπολ

3

Μια ηλικιωμένη κυρία, η Bernice Kalego, ενώ καθάριζε το σπίτι της, βρήκε μια παλιά κάρτα μιας ομάδας μπέιζμπολ. Η ηλικιωμένη γυναίκα δημοπράτησε την κάρτα στο eBay για 10 δολάρια. Ως εκ τούτου, η Bernice έλαβε περισσότερα από 76 χιλιάδες δολάρια, όταν επιβεβαιώθηκε η αυθεντικότητα της από την ένωση αυθεντικών ντοκουμέντων.

8. Ο θησαυρός του Hertfordshire

4

Ο Άγγλος Wesley Carrington αγόρασε έναν απλό μεταλλικό ανιχνευτή και την πρώτη μέρα βρήκε 55 χρυσά ρωμαϊκά νομίσματα σε δάσος στο Hertfordshire, που εκτιμώνται στα 260 χιλιάδες δολάρια.

7. Πίνακας «Μανόλιες σε χρυσό βελούδο»

5

Ένας κάτοικος της Ιντιάνα αγόρασε τον πίνακα για να καλύψει μια τρύπα στον τοίχο. Λίγα χρόνια αργότερα, παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, βρήκε μια κάρτα με τον ίδιο πίνακα. Προσκάλεσε ειδικούς και έμαθε ότι είναι ο ιδιοκτήτης διάσημου πίνακα του ζωγράφου Martin Johnson Headeε που εκτιμάται σε 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

6. «Βάζο με τις κόκκινες παπαρούνες» του Βαν Γκογκ

6

Ένα ζευγάρι από το Ουισκόνσιν είχε αποκτήσει ένα αντίγραφο του πίνακα του Βαν Γκογκ «Βάζο με τις κόκκινες παπαρούνες.» Η αντιγραφή ήταν τόσο καλή που το ζευγάρι προσκάλεσε ειδικούς που επιβεβαίωσαν ότι ο πίνακας είναι αυθεντικός. Στην πραγματικότητα το ζευγάρι είχε αγόρασε τον αρχικό πίνακα του 1886, το κόστος του οποίου φτάνει τα 1,4 εκατομμύρια δολάρια.

5. Κέρμα του 1974

7

Ο Robert Lawrence κληρονόμησε από τον πατέρα του μια συλλογή από νομίσματα μέσα ένα κουτί από σάντουιτς. Εκεί βρήκε μια δεκάρα του 1974, την οποία αρχικά είχαν υπολογίσει στα 300 δολάρια, αλλά δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι το κέρμα είναι νόμισμα αλουμινίου. Από αυτά εκδόθηκαν μόνο 10 στο σύνολο και όλα θεωρούνταν κατεστραμμένα. Το κόστος μιας τέτοιας δεκάρας αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

4. Ουίσκι του 1917

8

Ο Μπράιαν Φιτ βρήκε στη σοφίτα του 13 ξεχασμένες φιάλες ουίσκι του 1917. Οι ειδικοί εκτίμησαν το «θησαυρό» στα 2,6 εκατομμύρια και ο τυχερός ιδιοκτήτης δήλωσε ότι δε θα πουλήσει τα πολύτιμα αντικείμενα, αλλά θα πιει το ουίσκι με τους φίλους σας, όταν το μπουκάλι κλείσει τα εκατό χρόνια.

3. Φιγούρα κατά παραγγελία που ανατέθηκε από τον Νικόλαο Β΄ της Ρωσίας

9

Ο Τζόρτζ και η Μπέτι Ντέιβις από τη Νέα Υόρκη άρχισαν να καθαρίζουν την σοφίτα τους και βρήκαν μια φιγούρα, που τους φάνηκε πολύτιμη. Αποδείχθηκε ότι είναι μια σπάνια σκαλιστή φιγούρα Faberge που δημιουργήθηκε κατά παραγγελία του τσάρου Νικόλαου Β΄ της Ρωσίας. Η φιγούρα πωλήθηκε σε δημοπρασία για 5,2 εκατομμύρια δολάρια.

2. Ένα εξαιρετικό μαργαριτάρι

10

Ένας ψαράς από τις Φιλιππίνες κόλλησε σε βράχια κοντά στο νησί Palawan. Κατά την απελευθέρωση της άγκυρας, βρήκε μια τεράστια αχιβάδα, και μέσα σε αυτή ένα μαργαριτάρι, που ζύγιζε 34 κιλά. Ο ψαράς κρατούσε για 10 χρόνια τον θησαυρό κάτω από το κρεβάτι του, μέχρι που ξέσπασε μια πυρκαγιά. Τώρα, το γιγάντιο μαργαριτάρι υπολογίζεται στα 35 εκατομμύρια δολάρια.

1. Οι μετοχές της Coca-Cola

11

Ο Τόνι Μάρον ξόδεψε 5 δολάρια σε μια αγορά μεταχειρισμένων, αγοράζοντας ένα κουτί με παλιά έγγραφα. Ανάμεσα στα χαρτιά, ανακάλυψε ένα έγγραφο για 1.625 μετοχές της Ένωσης Palmer Oil. Αποδείχθηκε ότι μετά από πολλές συγχωνεύσεις, οι μετοχές αυτές δίνουν το δικαίωμα να κατέχει 1,8 εκατομμύρια μετοχές της Coca-Cola και υπολογίζεται σε 130 εκατομμύρια δολάρια.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: