Αποκαλυπτική Έρευνα: Οι Άντρες θα ζήσουν Περισσότερο εάν παντρευτούν ΑΥΤΟΝ τον Τύπο Γυναίκας! - Fanpage

Αποκαλυπτική Έρευνα: Οι Άντρες θα ζήσουν Περισσότερο εάν παντρευτούν ΑΥΤΟΝ τον Τύπο Γυναίκας!

Τι ψάχνουν οι άντρες σε μία υποψήφια σύντροφο; Σύμφωνα με μίε μελέτη του 1997 από το The Journal of Personality, τα 3 χαρακτηριστικά που κοιτάνε περισσότεροι οι άντρες είναι η αξιοπιστία, η ζεστασιά και η δικαιοσύνη.

Άντρες, όλα αυτά είναι φανταστικά και πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά, αλλά πιστεύουμε πως πλέον έχει έρθει η ώρα να κοιτάξετε ξανά αυτή τη λίστα με τις προτεραιότητές σας, καθώς φαίνεται πως εάν θέλετε να ζήσετε μία μεγάλη ζωή, θα πρέπει να παντρευτείτε μία γυναίκα που διαθέτει νοημοσύνη.

Αυτό το συμπέρασμα έβγαλαν οι επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του Aberdeen που είδαν πως οι άντρες που έχουν έξυπνες γυναίκες υπέφεραν πολύ λιγότερο από εκφυλιστικές παθήσεις όπως Αλτσχάιμερ, την 6η κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ.

Πολλοί από τους άντρες που μελέτησαν είχαν σημάδια εγκεφαλικών βλαβών. Αλλά εκείνοι που είχαν παντρευτεί πολύ έξυπνες γυναίκες δεν έδειχναν τέτοια συμπτώματα. Ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Aberdeen, Lawrence Whalley, ειδικός στην ψυχική υγεία, είπε:

‘Εάν κοιτάξει κανείς τους ανθρώπους που θα έπρεπε να πάσχουν από άνοια, αλλά δεν δείχνουν κανένα σύμπτωμα, θα δει πως είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι σε σημαντικές δουλειές. Επίσης έχουν αρκετά χρήματα στην τσέπη τους.’

Γιατί συμβαίνει αυτό;

3

Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει πως όσο πιο πολλά ερεθίσματα παίρνει ένας εγκέφαλος, τόσο πιο δύσκολα παθαίνει άνοια. Στις μελέτες αυτές, τα ερεθίσματα προέκυψαν από δραστηριότητες όπως παζλ, σταυρόλεξα, διάβασμα ή επισκέψεις σε μουσεία.

Αλλά αυτή η νέα έρευνα θέτει ένα πολύ ωραίο ερώτημα – Τι μπορεί να προκαλέσει καλύτερη πνευματική διέγερση από τον σύντροφό μας; Οι γυναίκες θέλουν πολύ περισσότερο να περνάνε χρόνο με τον σύντροφό τους, από ότι οι άντρες. Επίσης, εκτιμούν πολύ περισσότερη τη συζήτηση από τους άντρες.

4

Επίσης, άλλες έρευνες έχουν δείξει πως κατά τη διάρκεια μίας επιτυχημένης συζήτησης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, οι εγκέφαλοί τους πραγματικά συντονίζονται. Είναι μία διαδικασία γνωστή και ως ‘νευρωνική σύζευξη’ και είναι η βάση για να ξεκινήσει μία συζήτηση.

Ο εγκέφαλος που ακούει αρχίζει να λειτουργεί με έναν τρόπο που ταιριάζει στον εγκέφαλο αυτού που μιλάει. Με άλλα λόγια, αυτός που ακούει περιμένει να ακούσει τι θα ειπωθεί στην συνέχεια.

Όσο πιο καλή είναι η σύνδεση, τόσο πιο πολύ κατανόηση υπάρχει ανάμεσα στους συνομιλητές.

Έχει τύχει ποτέ να είστε σε σχέση με μία έξυπνη κοπέλα; Κοινοποιήστε το για να την ευχαριστήσετε που σας βοήθησε να ζήσετε λίγο περισσότερο… και μετά ξεκινήστε μία πνευματική συνομιλία πάνω σ’αυτά τα ευρήματα!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς μπορείτε να κάνετε τη σχέση σας να κρατήσει 25 χρόνια ή και περισσότερο:

Credit: davidwolfe.com

Αφήστε το σχόλιο σας: