Αποφάσισαν να Συγκρίνουν 10 Γυναικεία Προϊόντα με τα αντίστοιχα Αντρικά. Αυτό που Ανακάλυψαν; Θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Αποφάσισαν να Συγκρίνουν 10 Γυναικεία Προϊόντα με τα αντίστοιχα Αντρικά. Αυτό που Ανακάλυψαν; Θα σας Σοκάρει!

Συνεχώς αγοράζουμε προϊόντα με βάση το φύλο μας από όταν ήμασταν μικρά παιδιά. Μάλλον αυτό θα σημαίνει πως έχουν κάτι ιδιαίτερο αυτά τα προϊόντα. Υπάρχει λόγος που είναι για κορίτσια και όχι για αγόρια, έτσι δεν είναι;

Ειδικά τα είδη υγιεινής έχουν πάντα την αντρική και την γυναικεία έκδοση. Βέβαια τα αντρικά προϊόντα έχουν διαφορετικό άρωμα από το γυναικεία, οπότε ίσως τελικά να είναι καλός αυτός ο διαχωρισμός. Έτσι, σκεφτήκαμε να και να δούμε αν μας αρέσει καλύτερο εκείνο που είναι σχεδιασμένο για το φύλο μας.

Πιστεύαμε πως τα γυναικεία προϊόντα θα είναι πιο ακριβά, γιατί συνήθως το γυναικείο φύλο είναι αυτό που δέχεται όλη την εκμετάλλευση, αλλά γρήγορα είδαμε πως δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα.

Λοσιόν σώματος

33

Δεν νομίζουμε ότι αξίζει να δώσεις 20 λεπτά παραπάνω για μυρωδιά καφέ. Εκτός από την εμφάνιση, τα δύο προϊόντα είναι ακριβώς ίδια. Απλά μυρίζουν λίγο διαφορετικά. Βέβαια το ένα ‘πολεμάει την ξηροδερμία’ ενώ το άλλο ‘χαρίζει απαλό δέρμα.’ Αυτό αποδεικνύει πως η αρρενωπότητα των αντρών είναι τόσο εύθραυστη που πρέπει να νιώθουν δυνατοί ακόμα και όταν χρησιμοποιούν μία λοσιόν.

Οι άντρες ιδρώνουν από περιπέτεια ενώ οι γυναίκες από το σεξ.

34
Φαίνονται τόσο διαφορετικά που καταντάει αστείο. Για να πούμε βέβαια την αλήθεια, θα προτιμούσαμε την περιπέτεια. Οι άντρες χρειάζονται πιο έντονα αρώματα γιατί συνήθως βρωμάνε περισσότερο ή φοβούνται πως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Φαίνεται λίγο ανούσιο αλλά τουλάχιστον έχουν την ίδια τιμή.

Ξυραφάκια: γιατί χρειαζόμαστε τόσες πολλές λεπίδες;

35

Όπως θα φανταστήκατε, οι αφροί ξυρίσματος είναι ακριβώς το ίδιο εκτός από την μυρωδιά τους αλλά ο γυναικείος αφρός κοστίζει ένα δολάριο περισσότερο. Επίσης, τα αντρικά ξυραφάκια είναι πιο φτηνά αν και η εταιρία ισχυρίστηκε πως τα γυναικεία έχουν 5 λεπίδες και είναι καλύτερα. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα αντρικά.

36

Τα γυναικεία είναι επίσης πιο πλατιά ενώ δεν υπάρχει λόγος. Σε γενικές γραμμές, τα αντρικά ξυραφάκια είναι καλύτερα και διαρκούν περισσότερο.

Έχετε ένα παραπάνω δολάριο για σαμπουάν;

37

Γιατί το αντρικό σαμπουάν κοστίζει περισσότερο; Μήπως κοστίζει η καφεΐνη περισσότερο;

Όλοι έχουν σπυράκια.

38

Και τα δύο μύριζαν αρκετά καλά αν και μας άρεσε λίγο καλύτερο το αντρικό. Η μυρωδιά της μέντας είναι πολύ αναζωογονητική. Ωστόσο είναι και τα δύο πιο ακριβά από το απλό Neutrogena Acne Wash. Είτε θα πληρώσεις ένα δολάριο παραπάνω για το άρωμα γκρέιπφρουτ ή θα πάρεις λιγότερο προϊόν από το άρωμα μέντας. Ίσως τελικά η μυρωδιά να αξίζει.

Βαμβάκι και τσιμπιδάκια: δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαφορά.

39

Τα τσιμπιδάκια είναι ακριβώς το ίδιο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τα αντρικά είναι πιο φτηνά. Ευτυχώς, το βαμβάκι κοστίζει το ίδιο και για τα δύο φύλα αν και οι οδηγίες για τα γυναικεία είναι σεξιστικές χωρίς να υπάρχει λόγος.

Αυτές είναι ο οδηγίες χρήσεις:

40

Ουσιαστικά, οι άντρες το χρησιμοποιούν για τις λεπτομέρειες στο καθάρισμα της μηχανής τους και στον μοντελισμό ενώ οι γυναίκες για να καθαρίζουν το μωρό και το μπάνιο.

Κρέμες

41

Το άρωμα της αντρικής κρέμας μας άρεσε περισσότερο. Η συσκευασία του γυναικείου είναι αρκετά ξεπερασμένη όμως. Βέβαια το αντρικό κοστίζει αρκετά περισσότερο και πιθανώς λόγω του αρώματός του αν και πολλοί δεν θέλουν η κρέμα που βάζουν στο πρόσωπό τους να έχει κάποιο άρωμα.

Γιατί το αντρικό σαπούνι είναι πιο ακριβό;

42

Το αντρικό σαπούνι είχε λίγο καλύτερη μυρωδιά αλλά δεν αξίζει την τρελή διαφορά στην τιμή. Το ροζ σαπούνι είναι σίγουρα η καλύτερη λύση.

Τα αποτελέσματα:

1. Όταν ένα προϊόν έχει διαφορετική έκδοση για κάθε φύλο, είναι πιο ακριβό.

2. Τα αντρικά προϊόντα έχουν πιο χημικά αρώματα.

3. Υπάρχουν παντού λέξεις κλειδιά σε τέτοια προϊόντα που έχουν σκοπό να τραβήξουν το κοινό στο οποίο απευθύνονται.

4. Ειδικά τα γυναικεία ξυραφάκια είναι μια απάτη.

5. Πάντα να συγκρίνετε τιμές!

Εκτός εάν έχετε εμμονή με κάποιο άρωμα, θα σας συμβουλεύαμε να διαλέγετε το πιο φτηνό προϊόν. Οι εταιρίες προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από το γεγονός πως είμαστε πολύ τεμπέληδες για να συγκρίνουμε τα διάφορα προϊόντα και απλά παίρνουμε αυτά που είναι φτιαγμένα για το φύλο μας.

43

 

Credit: buzzfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: