Κάνε ΑΥΤΟ το Τεστ και Δες ΠΟΣΕΣ Προηγούμενες Ζωές έχεις Ζήσει. - Fanpage

Κάνε ΑΥΤΟ το Τεστ και Δες ΠΟΣΕΣ Προηγούμενες Ζωές έχεις Ζήσει.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η μετενσάρκωση είναι ένα θέμα πέρα από τα συνηθισμένα. Σύμφωνα με τη Wikipedia, με τον όρο μετενσάρκωση εννοείται η ιδέα ότι η ψυχή μετά τον θάνατο δεν πεθαίνει αλλά αναγεννάται σε νέο σώμα. Η ιδέα της μετενσάρκωσης είναι κυρίαρχη σε αρκετές θρησκείες κυρίως της Ινδίας, ενώ ήταν μέρος και της φιλοσοφίας του Πυθαγόρα.

Όσοι πιστεύουν στην μετενσάρκωση, θεωρούν ότι ένας άνθρωπος έχει ζήσει άπειρες προηγούμενες ζωές και θα ζήσει άλλες τόσες. Από θρησκείες πιστεύεται ότι όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, εκτός από την μετενσάρκωση του σε άνθρωπο, υπάρχει περίπτωση να αναγεννηθεί σαν ζώο, έντομο ή ακόμα και φυτό, ανάλογα με τις πράξεις που διέπραξε στην ζωή του.

Σήμερα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια ενδιαφέρουσα όψη της μετενσάρκωσης, το πλήθος των ζωών που έχετε προηγουμένως ζήσει. Πως θα γίνει αυτό; Εύκολα, απλά μελετώντας τη χρωματική σας αντίληψη.

Σύμφωνα με μια θεωρία, η ψυχή μας, το στοιχείο που ταξιδεύει μαζί μας σε κάθε ζωή, έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα. Σε όλη την ύπαρξή μας, η ψυχή προσελκύεται σε συγκεκριμένες αποχρώσεις. Αυτές οι δύο πληροφορίες συνδυαστικά, μπορούν να ρίξουν λίγο φως στην ιστορία της μετενσάρκωσής μας.

Χωρίς επιπλέον αναμονή, ξεκινήστε να κάνετε το τεστ! Εσείς πόσες ζωές έχετε ζήσει;

 

Credit: Davidwolfe.com

Αφήστε το σχόλιο σας: