Δείτε ΤΙ συμβαίνει στο σώμα μας αν πιούμε ένα Ποτήρι κόκκινο Κρασί ΠΡΙΝ πέσουμε για ύπνο. Δεν πάει το Μυαλό σας! - Fanpage

Δείτε ΤΙ συμβαίνει στο σώμα μας αν πιούμε ένα Ποτήρι κόκκινο Κρασί ΠΡΙΝ πέσουμε για ύπνο. Δεν πάει το Μυαλό σας!

Το κρασί είναι το αγαπημένο ποτό πολλών. Περιέχει ικανοποιητική ποσότητα αλκοόλ, είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά και οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι μπορεί να μας βοηθήσει ακόμη και να χάσουμε κιλά αν το καταναλώσουμε πριν πέσουμε για ύπνο.

Επιστήμονες από το Washington State University και το Harvard ανακάλυψαν ένα χημικό στο κρασί το οποίο ονομάζεται ρεσβερατρόλη και αποτρέπει τα κύτταρα λίπους από το να αποκτήσουν επιπλέον λίπος. Ανακάλυψαν ότι με δύο ποτήρια κρασί την ημέρα μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο για παχυσαρκία κατά 70%.

Ένας από τους λόγους που προτείνεται η κατανάλωση κρασιού το βράδυ είναι επειδή οι θερμίδες του βοηθάνε στην διατήρηση του αισθήματος ότι είμαστε γεμάτοι, μειώνοντας τις νυχτερινές λιγούρες.

Μια άλλη μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Δανίας αποκάλυψε ακόμη μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στην περιφέρεια του ανθρώπου και την κατανάλωση αλκοόλ: όσοι πίνουν ένα ποτήρι κρασί καθημερινά πριν τον ύπνο έχουν πιο μικρή περιφέρεια σε σχέση με όσους δεν πίνουν.

Αν λοιπόν ψάχνατε έναν λόγο για να πιείτε κρασί, μια μελέτη του Harvard πάνω στην αύξηση βάρους ανακάλυψε ότι από τους 20.000 συμμετέχοντες, αυτοί που πήραν πολλά κιλά ήταν όσοι δεν έπιναν αλκοόλ!

Πλέον έχετε και επιστημονικές αποδείξεις – πιείτε κρασί ελεύθερα!

Credit: higherperspectives.com

Αφήστε το σχόλιο σας: