Ο Κόσμος μέσα από τα Μάτια ενός Μωρού: Δείτε ΠΩΣ αλλάζει η Όρασή του τον Πρώτο Χρόνο της Ζωής του και θα μείνετε Άφωνοι! - Fanpage

Ο Κόσμος μέσα από τα Μάτια ενός Μωρού: Δείτε ΠΩΣ αλλάζει η Όρασή του τον Πρώτο Χρόνο της Ζωής του και θα μείνετε Άφωνοι!

Όταν ένα παιδί γεννιέται, οι γονείς του δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω του, προσπαθώντας να κρατήσουν κάθε λεπτομέρεια στην μνήμη τους. Ωστόσο, η όραση του παιδιού δεν είναι τόσο καλή όσο η δική μας.

Ο Romesh Anguanawela, σε συνεργασία με το Clinic Compare, αποφάσισε να μας δείξει πώς είναι ο κόσμος μέσα από τα μάτια ενός παιδιού τον πρώτο χρόνο της ζωής του, φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό gif.

Φαίνεται ότι στις πρώτες μέρες τους τα μωρά βλέπουν μόνο μια θολή, ασπρόμαυρη εικόνα. Κάθε μήνα η όραση τους καλυτερεύει και μετά από τρεις μήνες αρχίζουν να αναγνωρίζουν τα πρόσωπα των γονιών τους. Ο κόσμος γίνεται όλο και πιο ζωντανός και καθαρός γι’αυτά.

Η όραση τους διαμορφώνεται πλήρως στα δύο περίπου χρόνια – στην ηλικία περίπου που τα παιδιά εξερευνούν με περιέργεια τον κόσμο γύρω τους.

Να και ένα θαύμα της φύσης. Πώς γίνεται να μην εντυπωσιαστεί κανείς από αυτό;

1

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: