Τέσσερα Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες χρειάζονται σε μία Σχέση. Το Τελευταίο είναι το πιο Σημαντικό! - Fanpage

Τέσσερα Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες χρειάζονται σε μία Σχέση. Το Τελευταίο είναι το πιο Σημαντικό!

Σύμφωνα με μια μελέτη, αυτό που οι περισσότερες γυναίκες θέλουν σε μια σχέση είναι να νοιώθουν ικανοποίηση. Το συναίσθημα, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πράγματα που θέλουν οι γυναίκες για να είναι ευτυχισμένες μέσα στη σχέση τους. φαίνεται ότι η απάντηση στην ερώτηση «Τι θέλουν οι γυναίκες», δεν είναι και τόσο περίπλοκη.

Εδώ είναι τέσσερα πράγματα που όλες οι γυναίκες χρειάζονται σε μια σχέση:

1. Ευπάθεια

4

Δεν είναι μυστικό ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι συναισθηματικά όντα. Θέλουν να γίνονται αποδεκτές για αυτό που είναι. Το να μπορεί να είναι ευάλωτη, επιτρέπει σε μια γυναίκα να εκφράζεται και να αφήνει πίσω της κάθε ντροπή. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσποιείται. Οι γυναίκες θέλουν έναν σύντροφο που να τις αγαπάει για αυτό που είναι. Να αποδέχεται το χιούμορ τους, τις ιδιορρυθμίες τους, τα πάθη τους και τις αδυναμίες τους. Όταν ένας σύντροφος το καταλαβαίνει αυτό, κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται ασφαλής.

2. Υποστήριξη

2

Είτε πρόκειται για επιλογές σταδιοδρομίας, οικογενειακές αποφάσεις ή οικονομικά θέματα, μια γυναίκα χρειάζεται την υποστήριξη του συντρόφου της. Όταν ο σύντροφός της υποστηρίζει τις αποφάσεις της, ξέρει ότι δεν είναι μόνη. Εάν έχει ακλόνητη υποστήριξη από τον σύντροφό της, αισθάνεται σίγουρη και μπορεί να πάρει τις σωστές αποφάσεις.

3. Οικειότητα

3

Μια γυναίκα θέλει να είναι κατανοητή και αποδεκτή. Επιθυμεί οικειότητα, αλλά όχι μόνο σεξουαλικού χαρακτήρα. Η οικειότητα σε μια σχέση σημαίνει να είσαι ανοιχτός και ειλικρινής, να επικοινωνείς συνεχώς και να συμμετέχεις σε συζητήσεις. Σημαίνει να αφιερώνεις χρόνο για να της δείξεις ότι σε ενδιαφέρει. Λουλούδια χωρίς κανένα λόγο, ένα φιλί στο μέτωπο, ή πρωινό της στο κρεβάτι. Η οικειότητα είναι η ατελείωτη αγάπη. Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται επιθυμητές, να τις αγαπούν και να τις φροντίζουν.

4. Εμπιστοσύνη

1

Όταν μια γυναίκα νοιώθει εμπιστοσύνη στη σχέση της, είναι σε θέση να είναι ο εαυτός της και να επικοινωνεί ειλικρινά με το σύντροφό της, χωρίς φόβο. Η εμπιστοσύνη είναι πίστη, ειλικρίνεια και εκτίμηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μοιραστείς τα μεγαλύτερα μυστικά και τα πιο άγρια όνειρά σου με τον σύντροφό σου, χωρίς το φόβο ότι θα κριθείς.

Credit: DavidWolfe

Αφήστε το σχόλιο σας: