Το 98% του Πληθυσμού ΔΕΝ κατάφερε να εντοπίσει τον Νάνο που είναι κρυμμένος στην Εικόνα. Εσύ θα Μπορέσεις; - Fanpage

Το 98% του Πληθυσμού ΔΕΝ κατάφερε να εντοπίσει τον Νάνο που είναι κρυμμένος στην Εικόνα. Εσύ θα Μπορέσεις;

Οι νάνοι είναι μαγικά πλάσματα που μοιάζουν πολύ με μικροσκοπικούς ανθρώπους. Ενώ έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τους ανθρώπους, τα μυτερά τους αυτιά είναι αυτά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Οι νάνοι έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στις ιστορίες του Άι Βασίλη και ήταν οι κατασκευαστές των παιχνιδιών που μοίραζε. 

Ζούσαν όλοι μαζί στον Βόρειο Πόλο και εκτός από το να φτιάχνουν παιχνίδια, φρόντιζαν και τα ελάφια του επίσης. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα άλλα μυθικά πλάσματα είναι οι στολές τους. Τους αρέσει να φοράνε πράσινα ή κόκκινα ρούχα και έχουν πάντα ένα καπέλο με ένα καμπανάκι στο κεφάλι τους.

Ο λόγος που ποτέ δεν τα βλέπουμε, είναι επειδή τους αρέσει να κρύβονται. Θέλουν τον προσωπικό τους χώρο και ξέρουν πώς να καταφέρνουν να περνούν απαρατήρητα. Ωστόσο, τα έχουμε δει ελάχιστες φορές και έτσι ξέρουμε ότι υπάρχουν.

Η εικόνα αυτή αποδεικνύει ακριβώς πόσο δύσκολο είναι να τα βρούμε! Υπάρχει ένας νάνος κρυμμένος κάπου μέσα στο δάσος. Το τοπίο όμως είναι το τέλειο καμουφλάζ για ένα τέτοιο πλάσμα και ελάχιστοι κατάφεραν να το εντοπίσουν. Ρίξτε μια ματιά και πείτε μας πώς τα πήγατε!

Τελικά καταφέρατε να το βρείτε;

Credit: sun-gazing.com

Αφήστε το σχόλιο σας: