10 Άγραφοι Κανόνες για τον Ανδρισμό που ΚΑΘΕ Αγόρι Οφείλει να Γνωρίζει - Fanpage

10 Άγραφοι Κανόνες για τον Ανδρισμό που ΚΑΘΕ Αγόρι Οφείλει να Γνωρίζει

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο ιστοσελίδες που δίνουν συμβουλές για διάφορα θέματα τα οποία αφορούν την ζωή. Παρ’όλο που όλες δίνουν συμβουλές που βγαίνουν καλές μακροπρόθεσμα, σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε 10 πράγματα που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα.

Υπάρχουν άπειρα άρθρα με συγκινητικές συμβουλές, ειδικά από μητέρες προς τους γιους τους. Μητέρες που θέλουν να διδάξουν στα αγόρια τους να είναι δυνατά, αλλά ταυτόχρονα και τρυφερά.

Οι παρακάτω 10 συμβουλές είναι σημαντικές για τα αγόρια που μεγαλώνουν και θα γίνουν σύντροφοι, σύζυγοι, πατέρες και συνάδελφοι. Διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

1. Μάθετε να μαγειρεύετε.

53

Δεν χρειάζεται να μάθετε κάτι πολύπλοκο, αρκεί να ικανοποιεί τις ανάγκες της συντρόφου σας.

2. Είναι εντάξει να προσφέρετε λουλούδια.

54

Μια μαγική συμβουλή: πάντα να προσφέρετε λουλούδια. Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν, είναι ένα οικονομικό δώρο και σίγουρα θα κάνουν την κοπέλα σας ευτυχισμένη.

3. Μην το παρακάνετε με την κολόνια

55

Είναι άλλο να ψεκάζετε κολόνια πάνω σας και άλλο να ποτίζει τα ρούχα σας. Είναι ελκυστικό, αρκεί η κοπέλα σας να μην παθαίνει ασφυξία.

4. Μερικές φορές οι γυναίκες έχουν κακή διάθεση

56

Μερικές φορές οι γυναίκες έχουν νεύρα και μπορεί να τα ξεσπάσουν πάνω σας. Μην κατηγορήσετε τις εναλλαγές διάθεσης ή τις ορμόνες ή οτιδήποτε άλλο. Οι γυναίκες είναι κανονικοί άνθρωποι και έχουν πραγματικούς λόγους για να θυμώνουν.

5. Καθαρίστε!

57

Καθαρίστε επιτέλους την ακαταστασία σας, επιδιορθώστε τα πράγματα που έχουν χαλάσει – γενικά κάντε κάτι, έχετε μεγαλώσει!

6. Να είστε ευγενικοί με τους σερβιτόρους

58

Ο χαρακτήρας σας κρίνεται από τον τρόπο που φέρεστε σε ανθρώπους κατώτερους από εσάς. Φερθείτε καλά στους σερβιτόρους – είναι σημάδι ωριμότητας.

7. Μην φοράτε κάλτσες ενώ κάνετε σεξ

59

Μπορεί να σας φαίνεται καλή ιδέα ή να το έχετε δει σε κάποια ταινία, αλλά δεν θέλει και πολλή σκέψη. Απλά μην φοράτε κάλτσες, όταν κάνετε σεξ.

8. Αντικαταστήστε τα παλιά σας εσώρουχα

60

Οι άντρες έχουν την τάση να κολλάνε στα εσώρουχα τους, ακόμα και είναι εντελώς τρύπια. Σας παρακαλούμε, αντικαταστήστε τα.

9. Ναι, η περίοδος είναι χάλια

61

Είναι αλήθεια, αλλά τι μπορείτε να κάνετε; Βοηθήστε την. Αγοράστε της ταμπόν και μερικά γλυκά – θα το λατρέψει.

10. Τα τηλεχειριστήρια είναι για να μοιράζονται

62

Ό,τι κι αν βλέπετε, δεν υπάρχει λόγος να μην της δίνετε το τηλεχειριστήριο, ειδικά όταν είστε απασχολημένοι με κάτι άλλο. Αφήστε την να δει ό,τι θέλει.

Credit: wittyfeed.me

Αφήστε το σχόλιο σας: