10 Ανάρμοστες Συμπεριφορές που δηλητηριάζουν την Ζωή σας και Πρέπει επιτέλους να σταματήσετε να ανεχόσαστε - Fanpage

10 Ανάρμοστες Συμπεριφορές που δηλητηριάζουν την Ζωή σας και Πρέπει επιτέλους να σταματήσετε να ανεχόσαστε

Υπάρχει μια άποψη, ότι οι άνθρωποι σας αντιμετωπίζουν με τον τρόπο που τους αφήνετε, και αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό αλήθεια.

Ακολουθεί μια λίστα από πράγματα που δεν πρέπει να επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν. Αυτό θα κάνει τη ζωή σας καλύτερη.

1

Αν κάποιος μιλήσει αρνητικά για τα ρούχα, το σώμα ή την επιλογή του συζύγου σας, παρακαλώ μην αρχίσετε να δικαιολογείστε. Δεν είστε ένοχοι για τίποτα και δεν χρωστάτε τίποτα σε κανέναν. Να θυμάστε ότι οι επικριτικοί άνθρωποι, πιθανότατα δεν έχουν και πολλά να κάνουν στη ζωή τους.

2

  • Είστε αναγκασμένοι να επιλέξετε ανάμεσα στη σταδιοδρομία σας και την προσωπική σας ζωή. Αλίμονο, αυτό συμβαίνει πολύ συχνά, τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι. Αλλά δεν υπάρχει νόμος που να απαιτεί από εσάς να εγκαταλείψετε την οικογένειά σας υπέρ της εργασίας ή αντίστροφα. Επομένως, δεν χρειάζεται να υποκύπτετε στην πίεση που ασκεί η δουλειά σας ή στην οικογένειά σας και να αφιερώσετε όλο τον χρόνο σας σε ένα από αυτά μόνο. Η επικοινωνία των αναγκών σας και η καλή διαχείριση του χρόνου, θα σας βοηθήσουν να υπερέχετε στην εργασία σας και να βρείτε χρόνο για τους αγαπημένους σας, καθώς και χόμπι και διασκέδαση.

3

  • Τα πάντα στον κόσμο είναι αποφασισμένα για σας. Είναι πιθανό ότι η μαμά και ο μπαμπάς σας γνωρίζουν πραγματικά τη ζωή σας καλύτερα από εσάς, ακόμα κι αν είστε ήδη γονέας. Αλλά αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να επιβάλλουν την επιλογή τους σε σας. Αυτή είναι η ζωή σας. Θα έχετε τις συνέπειες των αποφάσεών σας, έτσι έχετε το δικαίωμα να τις κάνετε. Στο τέλος, είναι καλύτερο να είστε ένας ευτυχισμένος, αν και όχι πολύ διάσημος, σχεδιαστής παρά ένας πλούσιος δικηγόρος που δεν μπορεί να ξεφύγει από την κατάθλιψη.

4

  • Σχέσεις που σας κάνουν δυστυχισμένους. Κάποτε κάποιος αστειεύτηκε: «Πάντα κλαις για τη σχέση σου; Ποιος είναι αυτός με τον οποίο βγαίνετε: είναι άνθρωπος ή «κρεμμύδι;» Δεν σας παροτρύνουμε να χωρίσετε αμέσως εάν ο σύντροφός σας, σας αναστάτωσε. Αλλά αν η ζωή σας χωρίς αυτό το άτομο είναι ευκολότερη από ό, τι μαζί του, θα πρέπει να σκεφτείτε το λόγο που είστε ακόμα μαζί.

5

  • Εξαναγκασμός για σεξ, ακόμα και από τον / την σύζυγό σας. Το σώμα σας ανήκει μόνο σε εσάς και τα «συζυγικά καθήκοντα» δεν γίνονται χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι επιθυμίες και η ευημερία σας. Ένας επαρκής σύζυγος ή σύντροφος, θα καταλάβει την άρνησή σας. Στην περίπτωση που συμβαίνει το αντίθετο και κατηγορήστε για εγωισμό, έχετε σοβαρό λόγο να επανεξετάσετε τη σχέση σας.

6

  • Συνεχής εξαπάτηση. Μην παραβλέπετε τα συστηματικά ψέματα από τους συγγενείς σας, τους φίλους ή το σύζυγό σας. Αν αποφασίσετε να διατηρήσετε μια σχέση χωρίς εμπιστοσύνη, τότε πείτε στον άλλο ότι γνωρίζετε τα πάντα. Η αλλαγή αυτού του ατόμου δεν είναι ανησυχία σας. μπορείτε να παρέχετε υποστήριξη μόνο. Αλλά ξέρετε ότι αν κάποιος πραγματικά σας αγαπά και σας σέβεται, δεν θα σας λέει ψέματα όλη την ώρα.

7

  • Δεν σας σέβονται στη δουλειά. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να ανέχονται την έλλειψη σεβασμού από έναν εργοδότη ή συναδέλφους. Αν βρεθείτε σε μια παρόμοια κατάσταση, τότε αναρωτηθείτε αν χρειάζεστε αυτήν την εργασία τόσο, ώστε να υπομένετε την καθημερινή ταπείνωση. Μη διστάσετε να πολεμήσετε για τα δικαιώματά σας και μην φοβάστε να απαντήσετε χαριτωμένα αλλά σταθερά εάν είστε θύμα εκφοβισμού.

8

  • Φυσική και συναισθηματική κακοποίηση. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όσους συστηματικά σας χτυπούν ή σας ταπεινώνουν. Η ασφάλειά σας είναι υψίστης σημασίας και δεν πρέπει να είστε με ένα άτομο που απειλεί συνεχώς τη σωματική και ψυχική σας υγεία και ακόμη και τη ζωή σας. Έχετε κάθε δικαίωμα να χάσετε κάθε επαφή με τον κακοποιό και να τον αναφέρετε.

9

  • Συνεχής έλεγχος. Εάν κάποιος ελέγχει κάθε σας κίνηση, είτε είναι γονέας, φίλος ή σύντροφος, αυτό δεν σημαίνει ότι απλά ενδιαφέρεται πολύ. Ο καθένας χρειάζεται προσωπικό χώρο και οι σχέσεις είναι αδύνατες χωρίς αμοιβαία εμπιστοσύνη. Εάν η κατάσταση αφεθεί στην τύχη, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πραγματική τυραννία.

10

  • Οι επιπλήξεις για «ατέλεια». Η τελειότητα είναι ένας μύθος. Είναι αλήθεια ότι οι εικόνες του «ιδανικού παιδιού», του «πραγματικού ανθρώπου» ή του «κοριτσιού των ονείρων» είναι στο μυαλό σχεδόν όλων, αλλά αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να απαγχονίζει τους αγαπημένους του για το ότι δεν είναι τέλειοι. Μη δίνετε σε εκείνους που επιμένουν να αλλάξετε τα μαλλιά σας ή να εργαστείτε έξω. Οι αλλαγές σας δεν εγγυώνται ότι θα σας αγαπήσουν περισσότερο. Οι απαιτήσεις θα γίνουν πιο παράλογες με την πάροδο του χρόνου. Εάν κάποιος ανησυχεί πραγματικά για την υγεία ή την ευημερία σας, ακούστε τις συμβουλές του.

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: