11 Αναπάντεχα Πράγματα που Παρατηρεί ένας Άντρας σε μία Γυναίκα και οι Γυναίκες ΔΕΝ έχουν Ιδέα! - Fanpage

11 Αναπάντεχα Πράγματα που Παρατηρεί ένας Άντρας σε μία Γυναίκα και οι Γυναίκες ΔΕΝ έχουν Ιδέα!

Πολύ συχνά στις σχέσεις ερχόμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και αισθανόμαστε άνετα μεταξύ μας, τόσο που ξεχνάμε τον εαυτό μας. Σταματάμε τις υποκρισίες και δείχνουμε τον πραγματικό μας εαυτό.

Αν βρίσκεστε σε φάση που αισθάνεστε άνετα με τον σύντροφο σας, είστε μια χαρά. Αν όχι, έχετε πάντα στο νου σας ότι ο σύντροφος σας συχνά σας παρατηρεί περισσότερο από όσο νομίζετε. Πιθανόν να προσέχει κάθε μικρή σας πράξη, ακόμα και τις εκφράσεις του προσώπου σας. Γιατί σας αγαπάει.

Διαβάστε μερικά πράγματα που ο σύντροφος σας παρατηρεί πάνω σας, ακόμα κι αν δεν το προσέχετε.

1. Πόσο τρώτε

103

Τρώτε όποτε θέλετε, ό,τι θέλετε, χωρίς να το σκέφτεστε. Αλλά εκείνος σας παρατηρεί σαν να είστε ο πρώτος άνθρωπος που έχει συναντήσει.

2. Πόσο βάφεστε κάθε μέρα

104

Και το μακιγιάζ είναι μέρος της ρουτίνας σας, αλλά εκείνος παρατηρεί πώς βάφεστε και προσπαθεί να μαντέψει τα σχέδια σας, ποιους θα συναντήσετε και τι διάθεση έχετε.

3. Τι πίνετε

105

Το ποτό που επιλέγουμε δείχνει πώς περάσαμε τη μέρα μας. Αν ανησυχεί για εσάς, θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο περισσότερα στοιχεία γίνεται, ανάμεσα τους και το τι πίνετε.

4. Τι χρώματα φοράτε συνήθως

106

Η επιλογή των χρωμάτων μας έρχεται φυσικά, δείχνει πώς αισθανόμαστε και τι διάθεση έχουμε. Έτσι, αν δεν το σκέφτεστε πολύ πριν επιλέξετε χρώμα, ίσως εκείνος το παρατηρεί για να δει πώς νιώθετε.

5. Τα χόμπι που σας φέρνουν την περισσότερη χαρά

107

Απολαμβάνει πραγματικά ό,τι απολαμβάνετε και η λάμψη στο πρόσωπο σας τον κάνει να χαμογελά. Οι δραστηριότητες που κάνετε καθημερινά είναι στο πάνω μέρος της λίστας του. Αν ξέρει ότι σας κάνουν ευτυχισμένη, τότε θα σας σπρώξει περισσότερο να κάνετε αυτά τα πράγματα.

6. Το γλυκό χαμόγελο σας

108

Αυτό είναι αρκετά προφανές. Στην τελική, είστε ο έρωτας της ζωής του και το χαμόγελο σας τον επηρεάζει περισσότερο από όσο νομίζετε.

7. Τις εκφράσεις του προσώπου σας

109

Οι εκφράσεις του προσώπου λένε πάρα πολλά. Τις παρατηρεί για να καταλάβει τι σας ενοχλεί, τι σας ενδιαφέρει και τις σας κάνει να βαριέται. Είναι ένας τρόπος για να αποκωδικοποιήσει τα συναισθήματα σας.

8. Τα πιο παράξενα πράγματα πάνω σας

110

Άλλο ένα πράγμα που παρατηρεί είναι οι παραξενιές σας, αυτά που σας κάνουν ξεχωριστή και πυροδοτούν την αγάπη του για εσάς.

9. Την αγαπημένη σας μουσική

111

Μπορεί να αμφιβάλλετε, αλλά η μουσική είναι σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητας σας. Εσείς ακούτε τραγούδια που σας αρέσουν, αλλά εκείνος τα παρατηρεί προσεκτικά για να μπορέσει να καταλάβει καλύτερα τον κόσμο σας.

10. Τα πράγματα που σας ανησυχούν

112

Δεν του αρέσει να ανησυχείτε και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να νιώσετε καλύτερα. Μπορεί να μην το παρατηρείτε, αλλά προσπαθεί να σας κρατήσει μακριά από ότι σας προκαλεί ανησυχία.

11. Τα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ζωντανή

113

Είναι ευτυχισμένος όταν είστε ευτυχισμένη. Έτσι, προσπαθεί να μάθει ποια πράγματα σας κάνουν ευτυχισμένη και να τα κάνετε όσο πιο συχνά γίνεται. Θέλει να σας βλέπει να απολαμβάνετε τον κόσμο και αυτό είναι το καλύτερο σε εκείνον.

Credit: relationshipgoals.me

Αφήστε το σχόλιο σας: